ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αυτά είναι τα μαγιό που αναδεικνύουν το μικρό στήθος

Το κατάλληλο μαγιό για να αναδείξειτε το μικρό σας στήθος!
2
'
Αυτά είναι τα μαγιά που αναδεικνύουν το μικρό στήθος Μαγιό_Μικρό στήθος

Η επιλογή του μαγιό μας προβληματίζει αρκετά, αν και δε θα έπρεπε. Ο καθένας έχει το δικό του σωματότυπο και το πιο σημαντικό στοιχείο για να κάνουμε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην παραλία είναι να γεμίσουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Εξάλλου μην ξεχνάτε πως όλοι έχουμε τις δικές μας ατέλειες. Το σημαντικό λοιπόν είναι να να βρούμε ένα μαγιό που θα μας κάνει να νιώθουμε άνετα τονίζοντας τα δυνατά μας σημεία και κρύβοντας παράλληλα τις ατέλειες.

Αν λοιπόν έχετε μικρό στήθος και δεν ξέρετε πώς να το αναδείξετε, σας έχουμε μερικές ιδέες. Συνεχίστε να διαβάζετε και θα μάθετε ποια μαγιό θα κάνουν το στήθος σας να δείχνει μεγαλύτερο.

Δείτε επίσης: Σου βρήκαμε τις τροφές με σχεδόν μηδενικές θερμίδες που μπορείς να φας άφοβα και το βράδυ

Τα μαγιό που αναδεικνύουν το μικρό στήθος

Το σωστό μέγεθος

Το πιο σημαντικό είναι να βρείτε το σωστό μέγεθος. Μην επιλέγετε μαγιό σε μεγαλύτερο μέγεθος από το νούμερό σας, καθώς το αποτέλεσμα δε θα είναι το επιθυμητό. Στην πραγματικότητα, θα τονίσετε ακόμη περισσότερο το μικρό σας στήθος, ενώ θα νιώθετε μονίμως άβολα, καθώς θα προσπαθείτε συνεχώς να μαζέψετε το μαγιό σας.

Ιδανικές επιλγογές για το μικρό στήθος είναι το τριγωνάκι, τα halterneck (που δένουν στον λαιμό) ή αυτά που δένουν μπροστά στο στήθος (tie-front).

Η ενίσχυση

Οι μπανέλες, οι βάτες και η ενσωματωμένη ενίσχυση είναι γνωστά μυστικά για να κάνετε το στήθος σας να μοιάζει μεγαλύτερο.

Βέβαια προσέξτε γιατί οι υπερβολές ίσως να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα και να μην υπάρχει η σωστή εφαρμογή. Επιλέξτε το μαγιό που συγκρατεί σωστά το στήθος σας, ώστε να μοιάζει καλοσχηματισμένο και πιο μεγάλο.

Εικόνα
ΜΑΓΙΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ

Τα μοτίβα

Τα μεγάλα και έντονα μοτίβα αποτελούν μια έξυπνη λύση που θα δημιουργήσει το κατάλληλο εφέ, ώστε το στήθος σας να μοιάζει μεγαλύτερο.

Επιλέξτε λοιπόν floral prints, πουά, καρό, γεωμετρικά μοτίβα και σχέδια και ξεχυθείτε στις παραλίες.

Τα βολάν

Τα βολάν και τα ντραπαρίσματα στο σουτιέν θα κάνουν το στήθος να φαίνεται πιο πλούσιο και θα ενισχύσουν το σημείο.

Πρόκειται για ένα εφέ που είναι ιδανικό για το μικρό στήθος.

Εικόνα
ΜΑΓΙΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ

Το βαθύ ντεκολτέ

Το μικρό στήθος σάς δίνει το πλεονέκτημα να φορέσετε ένα μαγιό με ανοιχτό και έντονο ντεκολτέ. Μάλιστα πρόκειται για το trend του καλοκαιριού.

Ειδικότερα, εξαιρετική επιλογή είναι το ολόσωμο μαγιό με βαθύ άνοιγμα στο ντεκολτέ, που θα τονίσει τη θηλυκότητα και το στιλ σας, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και ένα μπικίνι με ανοιχτή πλάτη ή εντονα κοψίματα και sexy λεπτομέρειες.

Μάθετε ακόμη: 4 ασκήσεις που θα τονίσουν του κοιλιακούς αλλά και τους γλουτούς σας λίγα λεπτά πριν βγείτε στην παραλία

Αγαπημένο