ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Άνοιξη: 5 tips για να περιποιηθείς σωστά το πρόσωπό σου αυτή την εποχή

Τα do και τα dont's της beauty routine σου
04.04.2022
2
'
Άνοιξη: 5 Tips για να περιποιηθείς το πρόσωπό σου αυτή την εποχή beuty_routine

Ο Χειμώνας έφτασε στο τέλος του (ελπίζουμε), και όπως ακριβώς η άνοιξη ήρθε για να ξαναγεννήσει τη χαρά την ελπίδα και τη φύση, έτσι και η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από ένα restart αυτή την εποχή του χρόνου.

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε κάποιες βασικές συμβουλές ώστε να φροντίσετε την επιδερμίδα σας, αυτή την εποχή! Δηλαδή μετά το χειμώνα και πριν το καλοκαίρι!

Οι παρακάτω συμβουλές είναι πολύ σημαντικές ώστε να είναι το δέρμα σας προετοιμασμένο για την αφυδάτωση που κατ' ανάγκην θα υποστεί τους καλοκαιρινούς μήνες που όλο και πλησιάζουν! 

Δείτε επιπλέον:  Δες το πρόσωπο σου να αλλάζει σε 10 μέρες με 5 μόνο βήματα! Είσαι έτοιμη;

Εικόνα
istock

Τα tips είναι 3 και απλά! 

Νο1: Αλλάξτε την κρέμα προσώπου σας. Τους κρύους μήνες η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από προϊόντα με πλούσια υφή. Το αντίθετο ισχύει για τους πιο θερμούς μήνες. Το δέρμα μας δεν πρέπει να επιβαρύνεται από πολλά προϊόντα. Επιλέξτε λοιπόν μια κρέμα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, αλλά σε μορφή τζελ.

Νο2: Επενδύστε στην ενυδάτωση. Και μιλάμε για την ενυδάτωση από μέσα προς τα έξω. Με λίγα λόγια πιείτε πολλά υγρά. Διπλασιάστε την ποσότητα νερού που καταναλώνατε έως τώρα ημερησίως και πολύ σύντομα θα σας βλέπετε και δε θα το πιστεύετε! 

Νο3: Κάντε ελαφρύτερο μακιγιάζ. Το χειμώνα μπορεί να βαφόμασταν και λίγο παραπάνω. Τώρα δεν υπάρχει λόγος πια. Η άνοιξη θέλει απαλά χρώματα, καθόλου εντάσεις. Με ένα αντιηλιακό με χρώμα και ένα lip balm, είστε έτοιμες! Μην επιβαρύνετε την επιδερμίδα σας με πολλά. Η ζέστη σε συνδυασμό με τις πολλές στρώσεις make up δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει. 

Μπορεί ακόμη να θέλετε να δείτε: Τι είναι οι πόροι στο δέρμα σου και πότε πρέπει να ανησυχείς για την εμφάνισή τους!

Αγαπημένο