ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

“Skincare brushes”: Ο νέος τρόπος για να εφαρμόσεις σωστά τα προϊόντα περιποίησης!

Μάθε όλα τα beauty tips
10.01.2023
1
'
“Skincare brushes”: Ο νέος τρόπος για να εφαρμόσεις σωστά τα προϊόντα περιποίησης! Photo/Istock

Η Kylie Jenner ήταν η πρώτη που υποστήριξε την χρήση των “skincare brushes” σ’ ένα viral βίντεο πριν από μερικά χρόνια. Ενώ η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας στο πρόσωπο με ένα μεγάλο οβάλ πινέλο ήταν αρκετά καινοτόμο εκείνη την εποχή, τα πινέλα έχουν γίνει συνηθισμένα στον χώρο περιποίησης της επιδερμίδας το 2023.

Ομοίως, τα πινέλα μάσκας προσώπου έχουν γίνει η πιο δημοφιλής κατηγορία, επιτρέποντάς να απλώσουμε ομοιόμορφα και χωρίς να λερωθούμε τη νέα αγαπημένη μας μάσκα προσώπου.

Δεδομένου ότι το δέρμα μας βρίσκεται σε μια αναταραχή κατά την διάρκεια του χειμώνα, ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζουμε τους ορούς και τις ενυδατικές κρέμες γίνεται ακόμα πιο σημαντικός.

Για αρχή, η εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης δέρματος με ένα πινέλο αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο το προϊόν κάθεται στο δέρμα. Συν το γεγονός ότι σου επιτρέπει να το απλώνεις πιο εύκολα. Για αυτόν τον λόγο, οι δερματολόγοι πιστεύουν ότι ένα πινέλο περιποίησης είναι ιδιαίτερα καλό για μεικτά δέρματα, εάν θέλει κάποιος να εφαρμόσει διαφορετικά προϊόντα στη ζώνη Τ από τα μάγουλά του.

Μπορείς, επίσης, να χρησιμοποιήσεις ακόμη και μια κίνηση για να βάλεις περισσότερη ενυδατική κρέμα σε πιο ξηρές περιοχές του προσώπου σου!

Διάβασε τη συνέχεια στο Glance.gr

Αγαπημένο