ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τα τεχνητά νύχια- Τα λάθη που κάνεις

Τα λάθη που κάνεις χωρίς να το ξέρεις στα τεχνητά σου νύχια!
10.10.2022
1
'
7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τα τεχνητά νύχια- Τα λάθη που κάνεις Τεχνητά νύχια

Τα τεχνητά νύχια είναι η καλύτερη και η πιο γρήγορη λύση για να έχεις μακριά νύχια. Προσθέτουν σίγουρα στυλ στην εμφάνισή σας, αλλά και διατηρούνται καιρό! Όμως είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς κάποια πράγματα για να αποφύγει ερεθισμούς και όχι μόνο..

Πλέον οι περισσότερες γυναίκες έχουν τεχνητά νύχια, όχι μόνο επειδή έχουν γίνει μόδα και δημοφιλή, αλλά και επειδή καλύπτουν αισθητικές ατέλειες, τόσο σε άτομο με εύθραυστα νύχια, όσο και σε αυτά που λόγω κακής συνήθειας τα τρώνε.

Σίγουρα όμως πρέπει όλοι να γνωρίζουν οτι υπάρχουν και αρνητικά στοιχεία στο να έχεις τεχνητά νύχια, αφού ουσιαστικά το φυσικό νύχι καλύπτετε με υλικό και δεν "αναπνέει" κανονικά.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Σπάνε τα νύχια σας; Οι βασικές αιτίες και οι λύσεις για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα

Για να μειώσετε πιθανές ζημιές στα φυσικά σας νύχια, καλό θα ήταν να συμπεριλάβετε κάποιες από τις παρακάτω συμβουλές:

1. Τα τεχνητά νύχια μπορούν να φθείρουν σε βάθος, ακόμα και να αποκολλήσουν τα φυσικά σας νύχια, και αυτό γιατί βρίσκονται διαρκώς κρυμμένα και καλυμμένα κάτω από τα τεχνητά. Συνεπώς, γίνονται πιο λεπτά, πιο αδύναμα και περισσότερο εύθραυστα. Οι αισθητικοί συνιστούν, να μην αφήνετε τα τεχνητά νύχια πάνω στα φυσικά σας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και ιδανικότερα η συντήρηση να γίνεται στην εβδομάδα.

2. Η κόλλα που χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση των τεχνητών νυχιών, εμπεριέχει τοξικές ουσίες, οι οποίες συμβάλλουν αρνητικά στην κερατίνη των φυσικών νυχιών.

Εικόνα
 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τα τεχνητά νύχια

 

3. Έχοντας τεχνητά νύχια είναι να αναγκαίο να γνωρίζει κανείς, ότι είναι πόλος έλξης μικροβίων και μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και βακτηριακές λοιμώξεις.

4. Η βάση τους κατασκευάζεται από ακρυλική ρητίνη, μια ουσία η οποία μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς και έκζεμα, τοπικά ή σε άλλο μέρος του σώματος.

5. Στα ινστιτούτα περιποίησης και ομορφιάς και αυτό σε λίγες μόνο περιπτώσεις ανθρώπων, η τοποθέτηση τεχνητών νυχιών σχετίζεται ενδεχομένως, με πιθανή αύξηση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του δέρματος. Ο κύριος ένοχος, στις περιπτώσεις αυτές, είναι η υπεριώδης ακτινοβολία που χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση του υλικού των τεχνητών νυχιών.

Εικόνα
 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τα τεχνητά νύχια

 

6. Εάν έχετε αδύναμο και ταλαιπωρημένο νύχι, πρέπει να είστε επιλεκτικοί στην συχνότητα που θα τοποθετείται τεχνητά νύχια. Προτιμήστε ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως είναι τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, τα γενέθλιά σας, ένας γάμος, κ.λπ.

7. Στην τοποθέτηση τεχνητών νυχιών, προτιμήστε έναν επαγγελματία, με εξειδίκευση στο συγκεκριμένο θέμα. Μην απευθύνεστε απλά σε μια φίλη σας, που τυχαίνει να γνωρίζει κάποια βασικά πράγματα.

Με λίγα λόγια, η τοποθέτηση των τεχνητών νυχιών πρέπει να γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Το ημιμόνιμο μανικιούρ με ακρυλικά είναι λιγότερο επικίνδυνο σε σύγκριση με τα τεχνητά νύχια.

Εικόνα
 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τα τεχνητά νύχια

Το λάθος που κάνουν οι περισσοτερες γυναίκες είναι η συντήρηση στον μήνα.Τηρώντας τις παραπάνω συμβουλές ή ακόμη και κάποια θεραπεία αφού έχετε συμβουλευτεί κάποιον ειδικό, θα έχετε για πάντα υγιή νύχια.

Ρίξε μια ματιά: Τελείωσε το ασετόν; Οι 6 τρόποι για να ξεβάψεις τα νύχια σου άμεσα

Αγαπημένο