ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Microbotox: Η νέα τάση στο botox που επιλέγουν ολοένα και περισσότερες γυναίκες

Σε ποια άλλα σημεία εφαρμόζεται εκτός από το μέτωπο.
22.09.2021
3
'
Microbotox: Η νέα τάση στο botox istock

Μια νέα καινοτόμα ιδέα–εφαρμογή στηn αισθητική χειρουργική του προσώπου,το microbotox φαίνεται οτι κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις επιλογές των γυναικών για αντιγήρανση. Ο Πλαστικός Χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, κάνει μια σαφή επισκόπηση της συγκεκριμένης θεραπείας προσώπου.

Όπως εξηγεί το microbotox αποτελεί μια νέα χρήση του botox, που μπορεί να εφαρμοστεί στο μέτωπο, τα μάτια ή και τον λαιμό. Χρησιμοποιείται συγκεκριμένη δοσολογία του ήδη γνωστού υλικού και με ειδική τεχνική που ακολουθεί ο γιατρός, χρησιμοποιώντας πολύ λεπτή βελόνα - ίδια με της μεσοθεραπείας - και με πολλές μικρές ενγχύσεις, έτσι ώστε το υλικό να τοποθετηθεί επιφανειακά στον μυ.

Για ποιες γυναίκες είναι ιδανικό το Microbotox

Είναι ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που επιθυμούν πιο φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο, χωρίς την παγωμένη έκφραση που μερικές φορές προκύπτει μετά την υπερβολική χρήση του δημοφιλούς ενέσιμου υλικού και τη μη σύσπαση των μυών.

Διάβασε επίσης: Όλοι οι τρόποι για να διατηρήσεις το φυσικό σου κολλαγόνο

Σε ποια άλλα σημεία εφαρμόζεται εκτός από το μέτωπο

Εκτός από την περιοχή του μετώπου το microbotox μπορεί να εφαρμοστεί και στα μάτια έχοντας σαν αποτέλεσμα να εξαφανίζονται οι ρυτίδες (πόδι της χήνας), να βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος, διατηρώντας όμως την φυσική κινητικότητά στην περιοχή.

Η αποτελεσματικότητά του γίνεται περισσότερο εμφανής στον λαιμό, όπου μπορεί να βοηθήσει το περίγραμμά του, βελτιώνοντας παράλληλα την πιθανή χαλάρωση που μπορεί να έχει εμφανιστεί και προσφέροντας καλύτερο σχήμα στην περιοχή. Επίσης βοηθά να εξαφανιστούν οι οριζόντιες ρυτίδες και να βελτιωθεί η όψη του δέρματος.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα

Το microbotox πραγματοποιείται στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού σε σύντομο χρόνο και η ασθενής επιστρέφει άμεσα στις δραστηριότητές της. Το αποτέλεσμα διαρκεί 5 – 6 μήνες. Η αναζωογόνηση στο πρόσωπο που εξασφαλίζει είναι συνολική χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες αντιγήρανσης. 

Διάβασε ακόμα: Γαστρικό botox - πώς κόβει την πείνα και σε βοηθάει να χάσεις βάρος

Αγαπημένο