ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μεσοθεραπεία: Πόσο πραγματικά πονάει η θεραπεία με τις μικροενέσεις;

Απαντήσεις σε 3 "άουτς" ερωτήσεις και όσα πρέπει να προσέξεις αν αποφασίσεις να κάνεις μεσοθεραπεία προσώπου.
2
'
See the video
μεσοθεραπεία shutterstock

Καθώς μεγαλώνεις θα ανακαλύψεις ότι όσες ενυδατικές θεραπείες με κρέμες ημέρας ή νυκτός, serum ή μάσκες προσώπου και να δοκιμάσεις, τα αποτέλεσμά τους δεν θα είναι αυτά ακριβώς που θα ήθελες για ένα πραγματικά λαμπερό δέρμα και καλοσχηματισμένο πρόσωπο. Και σίγουρα θα έχεις ακούσει για την μεσοθεραπεία προσώπου, μια θεραπεία που εξασφαλίζει τροφή, βαθιά ενυδάτωση και κυρίως  αναζωογόνηση στο δέρμα. Η μεσοθεραπεία, όμως, γίνεται με μικρο-ενέσεις, πολύ κοντά η μία στην άλλη στο χώριο, δηλαδή το μεσαίο στρώμα του δέρματος με τις οποίες διοχετεύονται σε μικρές ποσότητες μείγμα βιταμινών, ιχνοστοιχείων, ενζύμων ή και άλλα υλικά όπως υαλουρονικό οξύ, φυτικά βλαστοκύτταρα και αυτόλογο λίπος. Και ίσως αυτό να είναι το φρένο σου για να τη δοκιμάσει. Η απορία που έχεις αν και κατά πόσο αυτή η θεραπεία με τις μικροενένσεις πονάει. 

Ο Θεόδωρος Βουκίδης, Πλαστικός Χειρουργός εξηγεί όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις σχετικά με αυτό απατώντας σε 3 βασικές ερωτήσεις που θα λύσουν τις απορίες σου και πιθανόν θα διώξουν τους φόβους σου.

Η μεσοθεραπεία πονάει;

Συνήθως τα τσιμπήματα τις μεσοθεραπείας είναι ανώδυνα. Η ανοχή στον πόνο διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Υπάρχουν γυναίκες που φοβούνται τις βελόνες και είναι ευαίσθητες στα τσιμπήματα ή δεν έχουν καλή ανοχή στον πόνο. Σε αυτές τις γυναίκες μπορεί να χρημιμοποιηθεί τοπικό αναισθητικό πριν την εφαρμογή της μεσοθεραπείας.

Διάβασε επίσης: Τα σημεία που δε φαντάζεσαι ότι προδίδουν την ηλικία σου

Αφήνει σημάδια η μεσοθεραπεία;

Η μόνη ανεπιθύμητη ενέργεια είναι ελαφριά πρηξίματα ή μικρές μελανιές σε σημεία που έχουν γίνει τα τσιμπήματα της βελόνας τα οποία υποχωρούν σε λίγες μέρες.

Τι πρέπει να προσέξεις μετά τη μεσοθεραπεία;

Να αποφύγεις το ντους με πολύ ζεστό νερό την πρώτη μέρα μετά την εφαρμογή της θεραπείας καθώς και την έκθεση στον ήλιο τις επόμενες.

Διάβασε ακόμα: Μεσοθεραπεία: Τα 3 νέα είδη για extra λαμπερό δέρμα

Αγαπημένο