ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τι πρέπει να έχει μια σχολική τσάντα - Τα 5 πράγματα που απαγορεύεται να ξεχάσεις

Η νέα σχολική χρονιά είναι προ των πυλών!
3
'
τι πρέπει να έχει μια σχολική τσάντα Shutterstock

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι μια ανάσα μακριά μας και όλοι οι γονείς σκέφτονται την σχετική λίστα αλλά και το τι θα περιλαμβάνει η σχολική τσάντα του αγαπημένου τους μαθητή, είτε πρόκειται για παιδί δημοτικού είτε και για νηπιαγωγείου. Προκειμένου λοιπόν να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη, σου ετοιμάσαμε μια λίστα με τα άκρως απαραίτητα που δεν πρέπει να ξεχάσεις:

Μάσκες/αντισηπτικά

Ο κορονοϊός έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας, για αυτό και πρέπει να πάρεις τα μέτρα σου. Βάλε στην τσάντα του παιδιού σου μάσκες (τουλάχιστον δύο ώστε να υπάρχει το περιθώριο αλλαγής) αλλά και αντισηπτικά. Σαφώς και τα σχολεία έχουν σε όλους τους χώρους αντισηπτικά, αλλά η πρόληψη και η προνοητικότητα έσωσαν πολλούς.

Εικόνα
πρέπει να έχει μια σχολική τσάντα 2
Shutterstock

Παγουρίνο

Την περασμένη χρονιά. το υπουργείο Παιδείας μοίρασε και το ίδιο παγουρίνο στους μαθητές. Φέτος, είναι απαραίτητο να έχει πάντα μαζί του, μιας και τα παιδιά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την βρύση όπως και κορονοϊού. Αν το παγουρίνο δεν σου φαίνεται ιδιαίτερα καλή ιδέα, ένα μπουκάλι με νερό είναι η πιο κοντινή εναλλακτική.

Μικρά σνακ

Καλό και το κυλικείο, αλλά ακόμα καλύτερο είναι να έχεις ετοιμάσει μικρά υγιεινά σνακ για το παιδί σου ώστε να έχει την επιλογή να καταναλώσει θρεπτικές τροφές όποτε πεινάσει.

Εικόνα
πρέπει να έχει μια σχολική τσάντα 3
Shutterstock

Κασετίνα - Βιβλία

Εντάξει, αυτά απλώς τα αναφέρουμε, αλλά εννοείται πως δεν υπάρχει σχολική τσάντα χωρίς βιβλία και κασετίνα με μαρκαδόρους, μολύβια ή και στυλό. Για τα τελευταία βέβαια, οπλίσου με υπομονή γιατί φεύγουν πολύ δύσκολα από τα ρούχα.

Τσαντάκι για την μάσκα

Πολύ σημαντικό είναι το παιδί σου, να έχει στην σχολική του τσάντα ένα ειδικό μικρότερο τσαντάκι ώστε να βάλει εκεί την μάσκα και τα αντισηπτικά του, στα διαλλείματα ή όποτε χρειαστεί να την βγάλει.
 

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!

Σχετικά άρθρα