ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έφαγες πολύ; Οι 3 ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν στην πέψη

Η άσκηση μετά από πολύ φαγητό μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην πέψη, να αυξήσει την κυκλοφορία και να σου δώσει λίγη ενέργεια.
20.10.2021
2
'

Μήπως παραέφαγες αυτές τις ημέρες; Συμβαίνει και να και αυτό το τόσο πρόκειται-να-σκάσω συναίσθημα δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό, υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να το καταπολεμήσεις από το να ξαπλώσεις στον καναπέ ή να κοιμηθείς. 

Να τι προτείνουν οι ειδικοί να κάνουμε όταν πρόκειται για άσκηση μετά από πολύ φαγητό.

Κάνε λίγη γιόγκα

Εάν είσαι σε food coma, μια έντονη προπόνηση μπορεί να είναι πολύ επιθετική. Αλλά η yoga μπορεί να κινήσει το πνεύμα και το σώμα σου και να επιστρέψεις στη φυσιολογική σου κατάσταση σε 15 λεπτά. Ο δάσκαλος yoga Tamal Dodge, δείχνει δύο εύκολες στάσεις yoga, που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις την πέψη και να αυξήσεις τα επίπεδα ενέργειας σου.

Μία εύκολη στάση είναι η sukhasana. Για να ξεκινήσεις αυτήν την άσκηση αφού φας πολύ, κάθισε με τα πόδια σταυρωμένα στο πάτωμα ή, αν έχεις, σε ένα μαξιλάρι διαλογισμού. Τοποθέτησε το χέρι σου στα γόνατα, τράβηξε το στομάχι, άνοιξε το στήθος, περιστρέφοντας τους ώμους και κλείσε τα μάτια για ένα έως δύο λεπτά.

Διάβασε περισσότερα στο elle.gr

Αγαπημένο