ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει: “Υπάρχουν πράγματα μεταξύ εμένα του αδελφού μου και του πατέρα μου, που δε θέλω να τα μάθει ο κόσμος”

Ο Χάρι ανέφερε πως υπάρχει υλικό ακόμη και για δεύτερο βιβλίο
16.01.2023
1
'
Ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει: “Υπάρχουν πράγματα μεταξύ εμένα του αδελφού μου και του πατέρα μου, που δε θέλω να τα μάθει ο κόσμος” Photo/Abaca

Ο πρίγκιπας Χάρι στην αυτοβιογραφία του «Spare» -που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες- ανέφερε μεταξύ άλλων πως «συγκρατήθηκε» σε όσα συμπεριέλαβε στο βιβλίο, επειδή πίστευε ότι ο πατέρας και ο αδελφός του "δεν θα τον συγχωρούσαν ποτέ".

Ωστόσο σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» που δημοσιεύτηκε το Σάββατο, είπε χαρακτηριστικά ότι η έκδοση των απομνημονευμάτων του δεν ήταν μια προσπάθεια "να ρίξει τη μοναρχία". 

Μάθε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι: Ήπιε σφηνάκια τεκίλας σε συνέντευξή του και αποκάλυψε...το παρατσούκλι του μορίου του

Να σημειωθεί ότι το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι πούλησε 1,4 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη κιόλας ημέρα που κυκλοφόρησε, ξεπερνώντας κάθε πιθανή προσδοκία.

Εικόνα
Πρίγκιπας Χάρι: Δηλώνει ότι υπάρχουν πράγματα που έγιναν μεταξύ του ίδιου και μελών της οικογένειας που δεν πρέπει να μαθευτούν! -«Θα μπορούσε να είναι δύο βιβλία» λέει χαρακτηριστικά!

Ο 38χρονος πρίγκιπας δήλωσε ότι ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένος από τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, και εξέφρασε με λεπτομέρειες τη δυσαρέσκειά του που είχε χαρακτηριστεί ως ο «εφεδρικός του διαδόχου».

Ο Χάρι ανέφερε επίσης: «Θα μπορούσε να είναι δύο βιβλία, ας το θέσουμε έτσι. Αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που συνέβησαν, ειδικά μεταξύ εμένα και του αδελφού μου, και σε κάποιο βαθμό μεταξύ εμένα και του πατέρα μου, που απλά δεν θέλω να τα μάθει ο κόσμος. Γιατί δεν νομίζω ότι θα με συγχωρούσαν ποτέ».

Επίσης πρόσθεσε ότι ανησυχεί για τα παιδιά του Ουίλιαμ, τονίζοντας ότι αισθάνεται «μια ευθύνη γνωρίζοντας ότι από αυτά τα τρία παιδιά, τουλάχιστον ένα θα καταλήξει σαν εμένα, το εφεδρικό. Και αυτό πονάει, αυτό με ανησυχεί». 

Διάβασε ακόμα: Πρίγκιπας Χάρι: Το βιβλίο του κάνει ρεκόρ πωλήσεων - Πόσα εκατομμύρια αντίτυπα πουλήθηκαν μόνο μέσα σε μία μέρα;

Φωτογραφικά Πρακτορεία: Abaca press

Αγαπημένο