ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πρίγκιπας Χάρι: Το βιβλίο του κάνει ρεκόρ πωλήσεων - Πόσα εκατομμύρια αντίτυπα πουλήθηκαν μόνο μέσα σε μία μέρα;

Η αυτοβιογραφία του Χάρι ξεπέρασε κάθε πιθανή προσδοκία. Ο αριθμός ρεκόρ!
13.01.2023
1
'
Αυτοβιογραφία πρίγκιπα Χάρι: Το ρεκόρ πωλήσεων του βιβλίου! -Πόσα εκατομμύρια αντίτυπα πουλήθηκαν σε μία μέρα; Abaca press

Η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι με τον τίτλο «Spare», έσπασε το ρεκόρ πωλήσεων με 1,4 εκατομμύρια αντίτυπα σε μόλις μία ημέρα!

Πληροφορίες του Penguin Random House αναφέρουν ότι οι πωλήσεις και σε ψηφιακή μορφή και audio book στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, είναι φαινόμενο που συναντάται για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους βιβλίο του εκδοτικού οίκου.

Ωστόσο ο εκδοτικός οίκος δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τους αριθμούς πωλήσεων για τις μεταφράσεις που έχουν κυκλοφορήσει σε 15 γλώσσες!

Εικόνα
spare

Μάθε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι: Ήπιε σφηνάκια τεκίλας σε συνέντευξή του και αποκάλυψε...το παρατσούκλι του μορίου του

Να σημειωθεί ότι το βιβλίο κυκλοφόρησε την Τρίτη και πιο συγκεκριμένα τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και ακριβώς τέσσερις μήνες πριν από την στέψη του Καρόλου Γ’. Αδιαμφισβήτητα μεγάλο κομμάτι του αφορά ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών του πρίγκιπα Χάρι, με πρόσωπα της οικογένειας του!

Βέβαια ενώ το βιβλίο έχει υψηλές πωλήσεις, η δημοτικότητα του πρίγκιπα Χάρι έχει πληγεί στο Ηνωμένο Βασίλειο που τον θέλει το κακομαθημένο παιδί που αναζητά τα προνόμια του ρόλου, χωρίς τις υποχρεώσεις.

Έρευνα του YouGov έδειξε ότι μόνο το 26% των Βρετανών διατηρούν θετική γνώμη για τον Δούκα του Σάσεξ στις αρχές του Ιανουαρίου, ενώ το Δεκέμβριο το ποσοστό έφτανε το 34%!

Διάβασε ακόμα: Billie Eilish: Η εντυπωσιακή συναυλία της αποκλειστικά στα Village Cinemas μόνο για μια μέρα!

Ιδίως στις μικρότερες ηλικιακές ομάδες που είχε περισσότερο θετικές γνώμες, φαίνεται πλέον να είναι διχασμένοι, με 41% θετικές γνώμες και 41% αρνητικές.

Εικόνα
spare

Φωτογραφικά Πρακτορεία: Abaca press

Αγαπημένο