ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μαρία Ηλιάκη: Αυτοί είναι οι κομψοί γονείς του Στέλιου Μανουσάκη - Η ομοιότητα με τον πατέρα του που είναι επίσης γιατρός

Τα πεθερικά της Μαρίας Ηλιάκη και το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του Στέλιου Μανουσάκη για την επιστροφή του γιου του!
03.02.2023
1
'
Μαρία Ηλιάκη: Αυτοί είναι οι κομψοί γονείς του Στέλιου Μανουσάκη - Η ομοιότητα με τον πατέρα του που είναι επίσης γιατρός NDP photo agency

Η Μαρία Ηλιάκη τα τελευταία χρόνια μοίραζε τη ζωή της ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ελβετία, λόγω της δουλειάς του συζύγου της Στέλιου Μανουσάκη, ο οποίος είναι χειρούργος μαιευτήρας.

Ωστόσο, πλέον θα μένουν μόνιμα στην Ελλάδα, καθώς ο Στέλιος Μανουσάκης αποφάσισει να εγκαταλείψει την Ελβετία και να ασκήσει το επάγγελμά του στην Αθήνα πια.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τους γονείς του Στέλιου Μανουσάκη, αλλά και την ομοιότητα με τον πατέρα του, συνεχίστε να διαβάζετε!

Στέλιος Μανουσάκης: Οι γονείς του που είναι πάντα δίπλα του

Η Μαρία Ηλιάκη περνά μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της μαζί με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, Κατερίνα, που τους έχει αλλάξει την καθημερινότητα.

 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πέρασε μεγάλο μέρος της εγκυμοσύνης της,αλλά και τους πρώτους μήνες ζωής της μικρής Κατερίνας στην Ελβετία. Πλέον όμως, θα βρίσκονται στην Ελλάδα οριστικά και θα μεγαλώσουν την κόρη τους στα πάτρια εδάφη.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Μανουσάκης στην ανακοίνωση της επιστροφής του.

 

Συγγενείς και φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή του και να ευχηθούν για τη νέα του αρχή, Ανάμεσά τους, ξεχώρισε το συγκινητικό σχόλιο του πατέρα του Στέλιου Μανουσάκη, Νικόλαου Μανουσάκη, ο οποίος υπήρξε μαιευτήρας γυναικολόγος στη Γερμανία για πολλά χρόνια. Ο γιος του λοιπόν, ακολούθησε την καριέρα του και φαίνεται πως διαγράφει την ίδια λαμπρή πορεία στο χώρο.

Εικόνα
ΣΤΕΛΙΟς ΜΑΝΟΥΣΑΚΗς ΓΟΝΕΙς
Εικόνα
ΣΤΕΛΙΟς ΜΑΝΟΥΣΑΚΗς ΓΟΝΕΙς

«Ορκίζομαι στον θεό Απόλλωνα τον ιατρό κ τον θεό Ασκληπιό & την Υγεία & την Πανάκεια & επικαλούμαι την μαρτυρία όλων των θεών ότι θα επιτελεσω κατά την δύναμη & την κρίση μου τον όρκο αυτό & την συμφωνία αυτή !"ΣΤΕΛΙΟ μου, ενα ταξειδι της Ιατρικής γνώσης κ εκπαίδευσης έφθασε με απόλυτη επιτυχία στο τελος του !"Μια νέα αρχή ,ένα νέο ξεκίνημα στον ευγενή καματον της Ιατρικής προσφοράς αρχίζει ! "ΩΦΕΛΕΕΙΝ ΜΗ ΒΛΑΠΤΕΙΝ" Αρχές που κληρονομήσαμε απο τους διδάξαντες πρώτοι στον κόσμο την Ιατρική τέχνη !

Εικόνα
ΣΤΕΛΙΟς ΜΑΝΟΥΣΑΚΗς ΓΟΝΕΙς

Είμαι συγκινημένος για τον ευγενή αγώνα που έδωσες στα ξένα κ την επιστημονική καταξίωση κ την αγάπη που εισέπραξες απο τους συνεργάτες σου, άξιος πρεσβευτής της πατριδος μας !Απο τα χρόνια της ειδικότητος σου όταν -τύχη αγαθή - χειρουργούσαμε μαζί , διέβλεπα την χειρουργική σου δεινότητα αλλά κ το ήπιον κ ταπεινόν του χαρακτήρος σου . Σκεφτόμουν βλέποντας σε το απόφθευγμα του ΣΩΚΡΑΤΗ "τους άδειους ασκούς τους φουσκώνει ο άνεμος κ τις άδειες κεφαλές η έπαρση.", Έπαρση μηδέν παρά την δεξιότητα σου , παρά την γνώση σου !, Είμαι συγκινημένος βλέποντας αυτή σου την φωτογραφία , αξιοπρεπής , ευγενής , σίγουρος κ με αυτοπεποίθηση , σκέφτομαι ένας ήλιος δύει αλλά ένας καλύτερος ανατέλλει !!!!

Εικόνα
ΣΤΕΛΙΟς ΜΑΝΟΥΣΑΚΗς ΓΟΝΕΙς

Στέλιο μου , συνάδελφε μου δύσκολα κρατώ τα δάκρυα χαράς μου , σου εύχομαι μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου , ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στο δύσκολο πονημα που λέγεται "ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ - ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ"

Με πολύ αγάπη ο Πατερας κ Συναδελφος σου : Dr.med NIKOLAOS .S.MANOUSAKIS», έγραψε ο πατέρας του Στέλιου Μανουσάκη.

Ο καταξιωμένος γυναικολόγος, Νικόλαος Μανουσάκης έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα με τη σύζυγό του, Καίτη στο λογαριασμό του στο Facebook, αλλά και με το Στέλιο Μανουσάκη. Μάλιστα, σε πολλές από τις αναρτήσεις του, βλέπουμε φωτογραφίες από το παρελθόν και συγκεκριμένα από τα χρόνια που ζούσαν οικογενειακώς στη Γερμανία. Πλέον, οι γονείς του Στέλιου Μανουσάκη μένουν στην Κρήτη, όπου έχουν και το δικό τους ξενοδοχείο.

Εικόνα
ΣΤΕΛΙΟς ΜΑΝΟΥΣΑΚΗς ΓΟΝΕΙς
Εικόνα
ΣΤΕΛΙΟς ΜΑΝΟΥΣΑΚΗς ΓΟΝΕΙς
Εικόνα
ΣΤΕΛΙΟς ΜΑΝΟΥΣΑΚΗς ΓΟΝΕΙς

Δείτε επίσης: Μανώλης Κωστίδης: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη

Λίγα λόγια για τη Μαρία Ηλιάκη

  • Η Μαρία Ηλιάκη έχει ηλικία 45 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1978.
  • Κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα από το χωριό Άγιοι Δέκα.
  • Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου των Αθηνών.
  • Η πρώτη της επαφή με τα μέσα ενημέρωσης ήταν στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΥΑ FM 106.6 (νυν Μουσικός 98.6). Εκεί γνώρισε τη Ρούλα Κορομηλά η οποία είχε αναλάβει τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού και συνεργάστηκαν μαζί στην τηλεόραση του Alpha όπου κάνει το ντεμπούτο της στην εκπομπή "Πρωινό Κους Κους" το 2004, η οποία ένα χρόνο αργότερα μεταφέρθηκε στη μεσημεριανή ζώνη και μετονομάστηκε σε Κους κους το μεσημέρι.

*Με πληροφορίες από Wikipedia

Μάθετε ακόμα: Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος γιος της που είναι παντρεμένος με μια πανέμορφη γυναίκα

Αγαπημένο