ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μαρία Ηλιάκη: Η επιστροφή στην Ελλάδα και η δύσκολη εγκυμοσύνη

Οι αποκαλύψεις της παρουσιάστριας
21.06.2023
See the video

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (20/06) η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της, τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη και την απόφασή τους να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα.

«Έμεινα σχεδόν τρία χρόνια εκτός δουλειάς, ήμουν ευτυχισμένη με τον Στέλιο, ήθελα να το ζήσω και δεν με ένοιαζε. Έχουμε γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Η Ελβετία είναι μια χώρα πολύ συγκεκριμένη, πλούσια, τακτοποιημένα όλα. Μπορεί και να τρελαθείς.

Δεν ήμασταν χαρούμενοι στην ψυχή μας, δεν περνούσαμε καλά. Ήταν υποδιευθυντής στο νοσοκομείο. Είχα γνωριστεί με όλη την ελληνική κοινότητα, στην Ελβετία, δεν υπήρχε Έλληνας που να μην τον ξέρω. Αποφασίσαμε από κοινού να ζήσουμε μαζί στην Ελλάδα. Σαν τον ήλιο της Ελλάδας τίποτα.

Εγώ παρουσιάστρια είμαι, αυτή τη δουλειά αγαπώ. Δεν την έκανα γιατί ήθελα να ζήσω άλλα πράγματα, να ηρεμήσω και να κάνω την Κατερινούλα μου.

Πέρασα πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και ευτυχώς που δεν είχα δουλειά σε εκείνη τη φάση. Είχα αυτή την υπερέμεση και έκανα πολλούς εμετούς. Νοσηλεύτηκα τέσσερις φορές. Είναι ορμονικό. Κάνεις πολλούς εμετούς γιατί το σώμα αντιδρά στη μεγάλη αλλαγή που συμβαίνει μέσα.

Ο σύζυγός μου είναι γυναικολόγος, αλλά δεν με ξεγέννησε εκείνος, ήταν δίπλα μου στον τοκετό» εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Αγαπημένο