ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κρίστη Καθαργιά: Απαντάει για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη

Τι είπε για το διαζύγιό τους;
23.05.2023
See the video

Η Κρίστη Καθαργιά «έσπασε» τη σιωπή της και για πρώτη φορά μίλησε για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη στην Μαίρη Αργυριάδου και την κάμερα του Breakfast@Star.

«Το ωραιότερο δώρο που έχω λάβει είναι ο ερχομός του Άκη. Δεν περιγράφεται! Από εκεί και πέρα αλλάζει όλη η ζωή σου μόνο προς το καλό, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος αυτόματα και μπαίνουν σε σειρά οι προτεραιότητες σου αυτόματα. Μια φορά παντρεύτηκα με τον Γιώργο. Με τον πατέρα του γιου μου δεν παντρευτήκαμε από επιλογή. Η εγκυμοσύνη προέκυψε και αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου» είπε η Κρίστη Καθαργιά αναφερόμενη στον γιο της.

 «Χώρισα με τον Γιώργο και είμαι μόνη αυτή την περίοδο. Θεωρώ ότι κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιο μου, δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα η οποία με στεναχωρεί πολύ δεν θέλω να την κάνουμε άλλο» αρκέστηκε να πει η Κρίστη Καθαργιά για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη.

Η ίδια πρόσθεσε στη συνέχεια: «Με έχουν απατήσει και μια φορά το έχω πιάσει. Νόμιζα ότι την συγχωρώ την απιστία αλλά τελικά δεν το συγχώρεσα ποτέ. Ίσως σε άλλα κομμάτια της ζωής μου να έχω μετανιώσει για κάποιες αποφάσεις που έχω πάρει».

Αγαπημένο