ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια: Μας δείχνουν το υπέροχο σπίτι τους με τις μοντέρνες "πινελιές"

"Κλέψτε" ιδέες για την δική σας διακόσμηση!
3
'
Το μοντέρνο σπίτι της Κρίστης Καθάργια και του Γιώργου Μαυρίδη

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως είναι το σπίτι του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστης Καθάργια; Αν ναι, τότε είστε στο σωστό άρθρο, καθώς σας βρήκαμε εικόνες από το απίστευτα υπέροχο και μοντέρνο σπίτι του ζευγαριού!  

Ως λάτρεις των social media, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια μοιράζονται αρκετά συχνά διάφορες στιγμές από την ζωή τους, και συγκεκριμένα από την καθημερινότητά τους. Ανάμεσα στις αναρτήσεις τους, υπάρχουν και αρκετές φωτογραφίες που μπορείτε να "χρησιμοποιήσετε" ως πηγή έμπνευσης για την διακόσμηση του σπιτιού σας, ειδικά αν λατρεύετε την μοντέρνα διακόσμηση.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης: Mix & Match - Οι 8 ιδέες για να "παντρέψετε" διαφορετικά στυλ στην διακόσμηση σας

Δείτε το υπέροχο σπίτι του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστης Καθάργια

Όπως θα δείτε και εσείς από τις παρακάτω φωτογραφίες, που δημοσίευσε τόσο ο Γιώργος Μαυρίδης, όσο και η Κρίστη Καθάργια, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, το ζευγάρι λέει "ναι" στην μοντέρνα διακόσμηση, με minimal "πινελιές".

 

Δείτε και αυτό: Γιώργος Μαυρίδης - Η σχέση του με την Κρίστη Καθάργια, το παιδί της και η πρόταση γάμου

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Μαυρίδη

  • Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει ηλικία 43 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στην Καλαμαριά στις 16 Ιουνίου του 1978.
  • Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου ζει μέχρι σήμερα.
  • Πέρασε την εφηβεία του ακολουθώντας τον ΠΑΟΚ , κάνοντας graffity τα οποία και υπέγραφε ως Goonies 4. 
  • Ο ίδιος όπως είχε αναφέρει στην εκπομπή "Join Us" δεν τελείωσε ποτέ το σχολείο, κάτι που θεωρεί και αρκετά ανατρεπτικό, "Ανατρεπτικό είναι ότι δεν έχω τελειώσει το σχολείο. Ανατρεπτικό είναι ότι δεν μπόρεσα να πάω φροντιστήριο να μάθω αγγλικά. Έμαθα αυτά τα αγγλικά κουτσά στραβά να τα μιλάω μόνος μου. Αυτό είναι ανατρεπτικό. Το λέω δεν ντρέπομαι!".
  • Για την μεγάλη του αγάπη την ζωγραφική, ο ίδιος είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του στο LIFO πως ήταν κάτι που θυμόταν να κάνει από νεαρή ηλικία, "Γεννήθηκα το '78, στην Καλαμαριά, και το πρώτο πράγμα που θυμάμαι από τον εαυτό μου είναι να ζωγραφίζω. Στο σχολείο μας έλεγαν οι δάσκαλοι να ζωγραφίσουμε σπιτάκια κι εγώ ζωγράφιζα την προσωπογραφία του Καζαντζάκη από το βιβλίο της Ιστορίας. Δυστυχώς, δεν έχω κρατήσει αυτές τις παιδικές ζωγραφιές μου. Μεγαλώνοντας άλλοτε ζωγράφιζα μανιωδώς κι άλλοτε τα παρατούσα τελείως. Οι λόγοι ήταν συνήθως οικογενειακοί. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες στο σπίτι, κι εγώ ήθελα να φεύγω από εκεί, να ξεχνιέμαι. Έτσι άφηνα και την ζωγραφική". Αν θέλετε να μάθετε διάφορα άλλα fun facts για τον Γιώργο Μαυρίδη και την ζωή του, διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Αγαπημένο