ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Kate Middleton: Δες το κουκλόσπιτο πραγματικών διαστάσεων για τα παιδιά της στη βασιλική κατοικία

Ο Archie, γιος του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, έχει επίσης έχα σπιτάκι ξύλινο, ειδικά σχεδιασμένο για τις κοτούλες του.
29.03.2021
2
'
Kate Middleton παιδιά σπίτι Shutterstock

Η Kate Middleton ανακοίνωσε μερικά συναρπαστικά νέα σχετικά με το project φωτογραφίας ‘Hold Still’ το οποίο θα γίνει βιβλίο. Ποζάροντας με την κάμερά της για να γιορτάσει το νέο της εγχείρημα, μας επέτρεψε να δούμε με μία χαριτωμένη προσθήκη στο Anner Hall, στο οποίο έχει φτιάξει ένα σπιτάκι Wendy, σε αληθινό μέγεθος, ειδικά για τα παιδιά.

Το βιβλίο της Δούκισσας του Cambridge θα αποτελεί μία συλλογή φωτογραφιών απο ανθρώπους από τη Μεγάλη Βρετανία που θα παρουσιάζουν τις εμπειρίες τους απο το lockdown. Η επίδοξη φωτογράφος,  φωτογραφήθηκε απο τον Matt Porteous για να γιορτάσει το γεγονός, στο σπίτι της στο Norfolk.

Πίσω απο τη Δούκισσα, στην άκρη της φωτογραφίας, μπορούμε να δούμε μια μικρή κατασκευή, ένα ρουστίκ σπιτάκι Wendy – πιθανότατα για να παίζουν ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis.  Ο Archie, γιος του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, έχει επίσης έχα σπιτάκι ξύλινο, ειδικά σχεδιασμένο για τις κοτούλες του, το οποίο έχει πάνω το όνομά του και φτιάχτηκε ειδικά για τα γενέθλιά του.

Δες το κουκλόσπιτο πραγματικών διαστάσεων για τα παιδιά της Kate  Middleton στη βασιλική κατοικία, στο gr.hellomagazine.com

Αγαπημένο