ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κέιτ Μίντλετον: Ο γοητευτικός αδερφός της σε μια σπάνια αφιέρωση στην ίδια και στις γυναίκες της ζωής του

Το βίντεο που δημοσίευσε ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον στα social media την Ημέρα της Γυναίκας!
1
'
Κέιτ Μίντλετον: Ο γοητευτικός αδερφός της σε μια σπάνια αφιέρωση στην ίδια και στις γυναίκες της ζωής του Abaca

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια μέρα μνήμης για τους δύσκολους και συχνά αιματηρούς αγώνες που έχουν δώσει οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Την ιδιαίτερη αυτή μέρα, τα social media γέμισαν με αναρτήσεις προς τιμή των γυναικών. Ανάμεσα στα άτομα που δημοσίευσαν στις 8 Μαρτίου μια ξεχωριστή ευχή στις γυναίκες, ήταν και ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς Μίντλετον.

Ο επιχειρηματίας θέλησε να τιμήσει με τα λόγια του την Ημέρα της Γυναίκας και να ευχηθεί σε όλες τις γυναίκες της ζωής του δημοσιεύοντας ένα βίντεο.

Δείτε επίσης: Kate Middleton- Πρίγκιπας William: Αυτός είναι ο κανόνας που πρέπει να ακολουθούν τα παιδιά τους στο σπίτι

Απευθυνόμενος λοιπόν στις αδερφές του, Κέιτ και Πίπα, στη μητέρα τους, Κάρολ και στη σύζυγό του, Αλίζ Θεβενέ, με την οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2021, αλλά και σε όλες τις γυναίκες που γνωρίζει και είναι κοντά του, ο 35χρονος επιχειρηματίας ανέφερε:

«Περπατάω με τα σκυλιά μου και θέλω να έχω μια στιγμή για να τιμήσω την Ημέρα της Γυναίκας, με εκείνες που είναι πιο κοντά σε εμένα. Οι αδερφές μου, η μητέρα μου, η υπέροχη σύζυγός μου, και όσες δουλεύουν στην εταιρία μου αλλά και τις φίλες μου. Κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Είμαι μεγάλος υποστηρικτής της ισότητας των φύλων, και πρέπει να δουλέψουμε προς αυτήν την κατεύθυνση σε όλον τον κόσμο».

Video file

Τα τρία αδέλφια έχουν μια στενή σχέση και ο ένας βρίσκεται στο πλευρό του άλλου αθόρυβα. Βέβαια, ο Τζέιμς Μίντλετον έχει επιλέξει να ζει με έναν πιο απλό τρόπο, μακριά από τις αριστοκρατικές συνήθειες, ενώ, είναι επίσης και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος όσον αφορά στα δικαιώματα των ζώων.

Μάθετε ακόμα: Γιατί η βασιλική οικογένεια δεν παρευρέθηκε στη βάφτιση της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ;

Αγαπημένο