ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Βρες ασφαλείς ασκήσεις για εγκύους στη σωστή πλατφόρμα

Το Nestlé Baby & me και η Μαρία Λουΐζα Βούρου σου δείχνουν πώς να είσαι σε φόρμα στην περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και μετά.
20.05.2021
2
'
έγκυος Yoga istock

Πρόκειται να γίνεις μανούλα ή έχεις μόλις γεννήσει; Νιώθεις πρωτόγνωρα συναισθήματα και έχεις έρθει αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις; Μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου!

Στην πλατφόρμα του Nestlé Baby & Μe, σε συνεργασία με την αγαπημένη παρουσιάστρια και fitness influencer Μαρία-Λουΐζα Βούρου, θα βρεις μία σειρά από videos με χρήσιμες συμβουλές σωστής διατροφής και ασφαλείς ασκήσεις γυμναστικής και yoga που μπορείς να κάνεις από το σπίτι εύκολα και γρήγορα, ώστε να διατηρήσεις τη φόρμα σου στο υπέροχο ταξίδι της μητρότητας! 

Ασκήσεις για κάθε μυϊκή ομάδα που χρειάζεται φροντίδα στην εγκυμοσύνη, όπως τα χέρια, η πλάτη και οι γλουτοί αλλά και ασκήσεις αποκατάστασης μετά τον τοκετό για τους κοιλιακούς, σε περιμένουν στην πλατφόρμα του Nestlé Baby & Μe! Αλλά και για τις στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης που είναι απαραίτητες για κάθε μανούλα, ασκήσεις yoga και tips σωστής διατροφής περιλαμβάνονται στα videos με τη Μαρία-Λουΐζα, για να παραμείνεις υγιής, δυνατή και με θετική ενέργεια!

Επισκέψου την πλατφόρμα του Nestlé Baby & Μe και παρακολούθησε τα videos.
 

Αγαπημένο