ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Webinar Μαγειρικής για καλό σκοπό

Tην Παρασκευή 23 Απριλίου στις 18:00 λάβε μέρος και εσύ στο «Γενέθλιο Πασχαλινό Μενού» από τον Αστέριο Κουστούδη, Executive Chef των Ξενοδοχείων ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ & KING GEORGE, και στήριξε τη δράση της ΜΕΡΙΜΝΑΣ.
22.04.2021
3
'
«Γενέθλιο Πασχαλινό Μενού»  από τον Αστέριο Κουστούδη, Executive Chef των Ξενοδοχείων ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ & KING GEORGE

Η OsteoStrong Greece, σε συνεργασία με τον πολυβραβευμένο σεφ Αστέριο Κουστούδη εύχεται στη ΜΕΡΙΜΝΑ για τα γενέθλια των είκοσι έξι χρόνων της με «δώρο» ένα εξαιρετικό webinar μαγειρικής με συνταγές για το βράδυ της Ανάστασης ή την ημέρα του Πάσχα.

Προσκαλεί, παράλληλα, τον κόσμο, αν επιθυμεί, να γίνει και αυτός κομμάτι του γενέθλιου παζλ παρακολουθώντας το webinar με μία ελάχιστη ΔΩΡΕΑ 5 ευρώ υπέρ των σκοπών της.

Η συνταγή που θα μοιραστεί και θα μαγειρέψει live ο εξαίρετος σεφ Αστέριος Κουστούδης, θα αναδειχθεί μετά από ψηφοφορία στο FB OsteoStrong Greece  ανάμεσα σε:

  • Μαγειρίτσα
  • Μανιτάρια με χόρτα αυγολέμονο  
  • Αρνάκι στη γάστρα μαριναρισμένο με γιαούρτι και μέλι
  • Συνοδεύεται από πατάτες στο φούρνο με κρεμμύδι και μαϊντανό

Φέτος, προσφέρουμε ακόμη περισσότερη αγάπη ως «μυστικό συστατικό» στη μαγειρική μας, συμβάλλοντας στο πολύχρωμο γενέθλιο παζλ ευχών και δράσεων για τα 26 χρόνια προσφοράς της «Μέριμνας».

Η «Μέριμνα» είναι η μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα, τα τελευταία 26 χρόνια, με εξειδίκευση στην Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι και στη Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους.

Ελάτε να γίνουμε μαζί ένα κομμάτι του γενέθλιου παζλ της Μέριμνας. Μπορείτε να ψηφίζετε στο: https://www.facebook.com/events/786318945652864/

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!