Ribeye με baby πατάτες, σπαράγγια και σάλτσα chimichurri

16.02.2022
3
'

Ribeye με baby πατάτες, σπαράγγια και σάλτσα chimichurri από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!

Συστατικά για το ribeye με baby πατάτες, σπαράγγια και σάλτσα chimichurri

  • 2 μπριζόλες ribeye, 200γρ. η κάθε μία
  • 2 κλωνάρια φρέσκο λεμονοθύμαρο
  • 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Υλικά για τις πατάτες και τα σπαράγγια:

  • 250 γρ. πατάτες baby
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 6 σπαράγγια
  • 2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
  • 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
  • ¼ ματσάκι σχοινόπρασο
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Υλικά για τη σάλτσα chimichurri:

  • ¼ ματσάκι φρέσκο μαϊντανό
  • 1/6 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
  • 3 κ.σ. ξύδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. μπούκοβο
  • 1 κλωνάρι φρέσκια ρίγανη

Δείτε και αυτό: Φτιάξτε κέικ λεμόνι με κρέμα