Red velvet σοκολατένιος κορμός

24.12.2022
1
'
Red velvet σοκολατένιος κορμός

Ο pastry chef, Ευάγγελος Χασιώτης, δημιουργεί το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό, red velvet σοκολατένιο κορμό!

Για το παντεσπάνι θα χρειαστούμε:

  • 4 αυγά
  • 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 100 γρ. κονιάκ
  • Αν επιθυμούμε σοκολατένιο βάζουμε και 2 κ.σ. κακάο
  • Αν θέλουμε red velvet βάζουμε 4-5 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Για την κρέμα:

  • 1 λίτρο φυτική σαντιγί
  • 30 γρ. κονιάκ
  • Αν επιθυμούμε σεράνο προσθέτουμε 3 κ.σ. κακάο

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!

Μάθετε ακόμα: Χριστουγεννιάτικο χοιρινό με κυδώνια