Πάβλοβα με κρέμα πορτοκάλι

1
'
Πάβλοβα_Συνταγή

Ο Παύλος Χάππιλος μάς ετοιμάζει πάβλοβα με κρέμα πορτοκάλι. Ένα λαχταριστό γλυκό για όλη την οικογένεια!

Για την πάβλοβα με κρέμα πορτοκάλι θα χρειαστούμε: 

Για την μαρέγκα:

  • 4 ασπράδια
  • 200γρ ζάχαρη άχνη
  • 1/2 κγ κρεμόριο η λίγο χυμό λεμόνι
  • 1 κγ νισεστέ (κορν φλάουρ)

Για την κρέμα:

  • 4 κρόκους
  • 1 αυγό
  • χυμό και ξύσμα από 3 πορτοκάλια
  • χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 κς νισεστέ (κορν φλάουρ)
  • 100γρ ζάχαρη
  • 60γρ βούτυρο.

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!

Μάθετε ακόμη: Ξεσκέπαστη πίτα με γεύση πίτσας