Λεμονάτο μοσχαράκι με πιλάφι

27.09.2022
1
'
Λεμονάτο μοσχαράκι με πιλάφι

Η συνταγή της ημέρας από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Υλικά:

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (ελιά) κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • ψιλοκομμένο 1 καρότο κομμένο σε λεπτά μπαστούνια
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο
  • ½ φλ. λευκό ξηρό κρασί
  • ½ φλ. χυμός λεμονιού
  • 1 κ.σ. κόκκινο γλυκό πιπέρι
  • ½ κ.γ. σκόνη μουστάρδας
  • αλάτι, κατά βούληση
  • 2/3 φλ. νερό
  • 3 σακουλάκια μακρύκοκκο ρύζι για πιλάφι (375γρ.)
  • parboiled 10’
  • 1 κ.γ. αλάτι πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
  • κατά βούληση φύλλα μαϊντανού, για γαρνίρισμα

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!

Μάθετε ακόμα: Κεφτεδάκια κοκκινιστά με πουρέ πατάτας