Κανελόνια γεμιστά με μοσχαράκι κοκκινιστό

08.04.2022
2
'

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει πεντανόστιμα κανελόνια, γεμιστά με μοσχαράκι!

Συστατικά για τα κανελόνια, γεμιστά με μοσχαράκι

Για το μοσχαράκι θα χρειαστούμε:

  • 800 γρ. μοσχαράκι κιλότο σε μερίδες
  • 100 ml. ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα ψιλοκομμένα
  • 300 ml. κόκκινο κρασί
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 1 βάζο τριμμένη ντομάτα
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 ξυλάκι κανέλας
  • 3 κόκκους μπαχάρι
  • 1 πρέζα κύμινο
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • Φρέσκο θυμάρι
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1.500 ml. ζωμός μοσχαρίσιος ή λαχανικών

Επιπλέον υλικά:

  • 1 πακέτο κανελόνια
  • 150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη Μπεσαμέλ (προαιρετικά)

Δείτε και αυτό: Φτιάξτε fish and chips