ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κανελόνια γεμιστά με μοσχαράκι κοκκινιστό

Για μικρούς και μεγάλους!
08.04.2022
2
'
See the video
Κανελόνια γεμιστά με μοσχαράκι κοκκινιστό

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει πεντανόστιμα κανελόνια, γεμιστά με μοσχαράκι!

Συστατικά για τα κανελόνια, γεμιστά με μοσχαράκι

Για το μοσχαράκι θα χρειαστούμε:

  • 800 γρ. μοσχαράκι κιλότο σε μερίδες
  • 100 ml. ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα ψιλοκομμένα
  • 300 ml. κόκκινο κρασί
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 1 βάζο τριμμένη ντομάτα
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 ξυλάκι κανέλας
  • 3 κόκκους μπαχάρι
  • 1 πρέζα κύμινο
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • Φρέσκο θυμάρι
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1.500 ml. ζωμός μοσχαρίσιος ή λαχανικών

Επιπλέον υλικά:

  • 1 πακέτο κανελόνια
  • 150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη Μπεσαμέλ (προαιρετικά)

Δείτε και αυτό: Φτιάξτε fish and chips

 

Αγαπημένο