ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ποια 4 ελληνικά φαγητά βρίσκονται στη λίστα με τα 50 καλύτερα πιάτα του κόσμου;

Η λίστα που δημοσίευσε το TasteAtlas!
03.01.2023
1
'
Ποια 4 ελληνικά φαγητά είναι στα 50 καλύτερα πιάτα του κόσμου; Photo/Istock

Δεν είναι τυχαίο ότι η ελληνική κουζίνα έχει κατακτήσει 4 θέσεις στην λίστα του TasteAtlas με τα 50 καλύτερα φαγητά του 2022.

Το συγκεκριμένο site ασχολείται με τις διεθνείς κουζίνες από όλο τον κόσμο και πρόσφατα δημοσίευσε τη λίστα με τα top-50, που δεν θα μπορούσαν να μην συμπεριλαμβάνουν και ελληνικά πιάτα!

Έτσι λοιπόν στην υψηλότερη θέση της λίστας, τη 15η συγκεκριμένα, βρίσκονται τα παϊδάκια ενώ ακολουθεί ο γύρος στην 31η, το γιουβέτσι στην 36η και ο μπακαλιάρος στην 41η!

Εικόνα
https://bestofyou.gr/cat/diatrofi/diaites/theleis-na-xefoyskoseis-kai-na-haseis-thermides-mehri-ta-hristoygenna-soy
Εικόνα
Ποια 4 Ελληνικά φαγητά είναι στα 50 καλύτερα πιάτα του κόσμου;

Μάθε επίσης: Τα 7+1 υγιεινά σνακ για τη δουλειά με λιγότερες από 100 θερμίδες!

Η λίστα με τα 50 καλύτερα φαγητά του 2022:

Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά την ψηφοφορία υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις και το site δεν προσμέτρησε στο τελικό αποτέλεσμα κάποιες απο τις ψήφους που θεωρήθηκαν «εθνικιστικές».

«Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η λίστα αλλά είναι μια αντανάκλαση της προτίμησης πραγματικών ανθρώπων. Μη μας μισείτε, εμείς απλά μετράμε ψήφους!», έγραψε χαρακτηριστικά το TasteAtlas στο Twitter.

Εικόνα
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">What’s your favorite dish in the world?<br>Full top 100 best dishes in 2022: <a href="https://t.co/TVbd3jHohu">https://t.co/TVbd3jHohu</a> <a href="https://t.co/28jJDn0kmx">pic.twitter.com/28jJDn0kmx</a></p>&mdash; TasteAtlas (@TasteAtlas) <a href="https://twitter.com/TasteAtlas/status/1606269629571035136?ref_src=twsrc%5Etfw">December 23, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Διάβασε ακόμα: Θέλεις να ξεφουσκώσεις και να χάσεις θερμίδες μέχρι τα Χριστούγεννα; Σου έχουμε 5 tips για να το καταφέρεις!

Φωτογραφικά πρακτορεία: iStock, Twitter

Αγαπημένο