ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Έτσι διατηρεί το σώμα της - Τι παραλείπει από την διατροφή της

Plus: Τι γυμναστική κάνει.
3
'
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους διατροφή

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μπήκε στην ζωή μας με τους «Ψίθυρους Καρδιάς» όμως ακόμα και σήμερα, διατηρεί την ίδια λιγνή και κομψή σιλουέτα που είχε και περίπου 20 χρόνια πριν. Η ηθοποιός, διατηρεί το σώμα της με συγκεκριμένη διατροφή, μιας και όπως είχε αποκαλύψει στην εκπομπή DOT πάσχει από υποθυρεοειδισμό που σημαίνει πως μπορεί να πάρει εύκολα κιλά.

Παρόλα αυτά, μετά από 2 εγκυμοσύνες φοράει ακόμα το ίδιο νούμερο τζιν που φορούσε σαν φοιτήτρια της Δραματικής Σχολής.  

Αυτή είναι η διατροφή που κάνει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Μου αρέσει να μαγειρεύω γιατί μου αρέσει να ασχολούμαι με τη διατροφή και των παιδιών και τη δική μας. Όσο μπορώ να υπάρχει ένας έλεγχος. Εγώ τρώω κυρίως ξηρούς καρπούς. Με κοροϊδεύουν. Ήμουν κάποτε από τα παιδιά που έτρωγα και δεν πάχαινα. Τώρα δεν είμαι. Γιατί έχω και θυρεοειδή. Έχω υποθυρεοειδισμό, που σημαίνει ότι παχαίνω. Συν ότι έχω μεγαλώσει και λίγο από τότε. Έτσι, έχω φροντίσει να αλλάξω τη διατροφή μου», είπε. 

«Έκοψα τελείως τα άλευρα, τα σιτηρά. Στο γύρισμα με κοροϊδεύουν γιατί τρώω πάντα ξηρούς καρπούς. Αυτό είναι το φαγητό μου. Ξεκινώ με ταπεράκι, φρούτα, νερό, καφέ. Όλα από το σπίτι. Αλλιώς δεν γίνεται. Δεν μπορείς να τραφείς σωστά. Θα φας κάτι που δεν είναι κατάλληλο και θα σου κάνει και κακό γιατί θα πεινάς μετά περισσότερο. Δεν νιώθω ότι στερούμαι», εξήγησε.

Όσο για την γυμναστική που την βοηθάει να διατηρεί το σώμα της; «Κάνω pilates. Η γυμναστική είναι κάτι που το έχω βάλει γιατί μου κάνει καλό, όχι για την εικόνα. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι για θέμα εικόνας, είναι για το πως είσαι από μέσα», τόνισε στην ίδια εκπομπή.

 «Πίτσα έχω πάρα πολύ καιρό να φάω. Ένα χρόνο σίγουρα. Τηγανητές πατάτες παίζει τώρα τελευταία να βούτηξα κάποιες. Έξω συνήθως τρώω σαλάτες. Σίγουρα δεν τρώω κάτι που να έχει αλεύρι», πρόσθεσε.

Αγαπημένο