ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζιζέλ: Χωρίζει με τον Τομ Μπρέιντι- Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο λόγος

Φήμες λένε οτι το ζευγάρι ζεί χωριστά τους δύο τελευταίους μήνες!
07.10.2022
1
'
Ζιζέλ: Χωρίζει με τον Τομ Μπρέιντι- Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο λόγος Ζιζέλ

Η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι βρίσκονται σε διαδικασίες διαζυγίου μετά από 13 χρόνια γάμου.

Τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο λόγος για να πάρουν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, στάθηκε η έλλειψη σeξ.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Αντζελίνα Τζολί: Κατηγορεί τον Μπραντ Πιτ ότι πήγε να πνίξει ένα παιδί και ότι χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο

Μάλιστα ο ξένος τύπος κάνει λόγο για έναν έντονο τσακωμό του ζευγαριού, που έκανε την Ζιζέλ και τον Μπρέιντι να ζούν σε διαφορετική στέγη και η συζήτηση για να μοιράσουν την περιουσία τους, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, έχει ήδη πέσει στο τραπέζι.

Πρόσωπο από τον κύκλο του Τομ Μπρέιντι δήλωσε:«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος», για την ανύπαρκτη ερωτική ζωή του ζευγαριού, ενώ τόνισε ότι: «Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της».

Εικόνα
Ζιζέλ: Χωρίζει με τον Τομ Μπρέιντι – λόγος η ανύπαρκτη ερωτική τους ζωή!

 

Ακόμη φημολογείται οτι ο επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl και το super model, θα μοιραστούν κοινή κηδεμονία όταν βγει το διαζύγιό τους.

Ο Τομ Μπρέιντι μάλιστα, είχε μιλήσει για την σεξουαλική του ζωή με την Ζιζέλ, υπονοώντας ότι δεν κάνουν συχνά σeξ, με αφορμή τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του podcast του «Armchair Expert», Νταξ Σέπαρντ, τον είχε ρωτήσει: «Κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου σε μέρα που έχεις αγώνα ή αυτό είναι εκτός πλάνου;».

Η απάντηση του Μπρέιντι ήταν: «Ω, φίλε, αυτό μάλλον δεν είναι στο πλάνο. Αυτό δεν θα ήταν η προθέρμανση μου πριν από το παιχνίδι».

Εικόνα
Ζιζέλ: Χωρίζει με τον Τομ Μπρέιντι – λόγος η ανύπαρκτη ερωτική τους ζωή!

 

Ρίξε μια ματιάΚλόε Καρντάσιαν: Ανησυχούν οι Καρντάσιαν για την υγεία της - Τι συμβαίνει;

 

Αγαπημένο