ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η απάντηση για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα που προκάλεσαν αντιδράσεις

Τι είπε ο ηθοποιός;
29.11.2023
See the video

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχτηκε τον Κώστα Τσουρό  στο «Night Out» το βράδυ της Τρίτης (28/11).

Μεταξύ άλλων, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τοποθετήθηκε δημόσια για πρώτη φορά, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα στην περσινή σεζόν του «Night Out».

«Να πω τη δική μου μεριά; Δεν την έχω πει ποτέ. Ο Γιώργος Καράβας δεν είχε ίχνος έπαρσης, ήταν μια ερώτηση που έγινε σε μια φάση που ήμασταν πολύ χαλαρά. Απάντησε με ειλικρίνεια, αισθάνομαι. Πραγματικά στο λέω και το τονίζω, εγώ τον θαύμασα γιατί εξέφρασε ένας άνθρωπος την επιθυμία του, το όνειρό του και είχε την αυτοπεποίθηση να το πει ανοιχτά και δημόσια. Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να παρεξηγηθεί» είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Θυμίζουμε πως ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είχε ρωτήσει τον Γιώργο Καράβα αν είναι έτοιμος να ηγηθεί σε μια εκπομπή ως κεντρικός, με εκείνον να απαντά: «Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Και αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου».

Αγαπημένο