ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ραμόνα Βλαντή για Μέγκι Ντρίο: "Με έβρισε αλλά το κόψατε”

Όσα είπε η Ραμόνα Βλαντή
1
'
See the video

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ραμόνα Βλαντή και απάντησε στην Μέγκι Ντρίο που ενοχλήθηκε όταν την αποκάλεσαν με το όνομά της.

«Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση που είπε ότι είμαι 20 χρόνια μεγαλύτερη, δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου την λέω και είμαι 39 ετών. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πώς την μπερδέψανε με εμένα. Προς τιμήν της που την μπερδέψανε με εμένα, αλλά πως;

Έτσι όπως ντύνεται, απεριποίητη, με έχετε δει εμένα με τέτοια εικόνα; Η ίδια μπορεί να πει ότι θέλει και εγώ δεν σχολιάζω αυτά που λέει γιατί τέτοια κορίτσια δεν με αφορά καθόλου τι λένε. Με έβρισε αλλά το κόψατε. Να σου πω κάτι δεν θα δώσω εγώ παιδεία σε αυτό το κορίτσι, αυτό ήταν δουλειά κάποιου άλλου και απέτυχε, άρα δεν το θα κάνω εγώ. Εγώ έχω δικά μου παιδιά και τους έχω μάθει να μην μιλάνε έτσι.

Λάθη γίνονται, δεν υπάρχει κανένα θέμα αν είναι δυνατόν. Δεν μου έχει συμβεί να με μπερδέψουν, γιατί εγώ είμαι μια ιδιαίτερη παρουσία. Ντύνομαι όπως ντύνομαι, είμαι πάντα περιποιημένη ειδικά όταν βγαίνω σε κάποια εκδήλωση, κάτι που δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση», είπε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή.

Αγαπημένο