ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πρίγκιπας Χάρι: Τι ζήτησε από τις πρώην συντρόφους του και εκείνες αρνήθηκαν;

Για ποιο λόγο ο πρίγκιπας Χάρι επικοινώνησε με τις πρώην του;
2
'
Πρίγκιπας Χάρι: Τι ζήτησε από τις πρώην συντρόφους του και εκείνες αρνήθηκαν Πρίγκιπας_Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι πριν το γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ είχε συνάψει διάφορες σχέσεις, οι οποίες είχαν γίνει γνωστές στο ευρύ κοινό και είχαν απασχολήσει τα Μέσα. Μεταξύ αυτών, η 37χρονη Chelsy Davy και η 33χρονη Cressida Bonas.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας «αναγκάστηκε» να επικοινωνήσει με τις πρώην συντρόφους του και να τους θέσει ένα ιδιαίτερο αίτημα ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου του, «Spare».

Εικόνα
πριγκιπας χαρι

Φωτογραφικό πρακτορείο Abaca: Chelsy Davy

Εικόνα
πριγκιπας χαρι

Φωτογραφικό πρακτορείο Αbaca: Cressida Bonas

Συγκεκριμένα, φέρεται να επικοινώνησε με τις πρώην του για να συμμετάσχουν στα απομνημονεύματά του και να μιλήσουν στον συγγραφέα με τον οποίο συνεργάστηκε για το τελικό αποτέλεσμα του βιβλίου του, JR Moehringer.

Ωστόσο, εκείνες του «γύρισαν την πλάτη» και αρνήθηκαν να μιλήσουν για το χρόνο που πέρασαν μαζί του και για όλα όσα συνέβησαν στη σχέση τους.

Όπως σημειώνει η «The Sun», οι περισσότερες ήταν αρνητικές και δε δέχθηκαν να μιλήσουν αν και επρόκειτο για τις ανάγκες του βιβλίου, καθώς κάτι τέτοιο θα τις έφερνε σε μια δύσκολη και άβολη θέση και θα τις εξέθετε ανεπανόρθωτα.

«Ο Χάρι ζήτησε βοήθεια. Οι φίλοι και οι φίλες του ήταν ευγενικοί και είπαν ότι θα το σκεφτούν, αλλά τελικά οι περισσότερες είπαν “Όχι”», ανέφερε μια πηγή στο βρετανικό δημοσίευμα.

Εικόνα
prince harry

Φωτογραφικό πρακτορείο: Abaca

Το οξύμωρο του συγκεκριμένου αιτήματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έγκειται στο ότι ο πρίγκιπας Χάρι απαγόρευε στις πρώην συντρόφους του να μιλούν για τη σχέση τους όσο ήταν μαζί και κάθε φορά που κάποιο στοιχείο για την προσωπική του ζωή έβγαινε στο φως της δημοσιότητας δήλωνε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος.

Μάθετε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος Γ’: "Φουντώνουν" οι φήμες που τον θέλουν να απάτησε την Καμίλα το 2003

Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι θα κυκλοφορήσει μέσα στη νέα χρονιά, αλλά ήδη θεωρείται το επόμενο best seller, ενώ η βασιλική οικογένεια, όπως φαίνεται, ανησυχεί για τα σκάνδαλα που πρόκειται να ξεσπάσουν μετά την κυκλοφορία του.

«Ο Χάρι υποχρεώθηκε να συμπεριλάβει αποκαλύψεις με τις οποίες ακόμη και ο ίδιος μπορεί να μην αισθάνεται τόσο άνετα», εξηγεί η πηγή.

Εικόνα
πριγκιπας χαρι

Φωτογραφικό πρακτορείο: Abaca

Ενώ, ο τίτλος του βιβλίου που σημαίνει «εφεδρικός» εγείρει ερωτηματικά και πολλοί λένε πως αναφέρεται στο πώς ένιωθε ο Χάρι μέσα στη βασιλική οικογένεια. Ειδικότερα, άνθρωποι της βασιλικής οικογένειας σημειώνουν πως ο Χάρι ένιωθε πως ο Γουίλιαμ είναι ο πραγματικός κληρονόμος, ενώ ο ίδιος κατέχει τη θέση του εφεδρικού και βρίσκεται συνεπώς, σε μειονεκτική θέση.

«Το γράφω όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα αλλά ως ο άνθρωπος που έγινα. Έχω φορέσει πολλά καπέλα όλα αυτά τα χρόνια, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και ελπίζω ότι λέγοντας την ιστορία μου -τα ψηλά και τα χαμηλά, τα λάθη, τα διδάγματα- μπορώ να βοηθήσω, να δείξω ότι ανεξάρτητα από το πού προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά από όσα νομίζουμε», ανέφερε ο πρίγκιπας Χάρι μέσω του εκδότη του για το βιβλίο του.

Δείτε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι: Πόσο θα κοστίζει το πρώτο βιβλίο του και πότε κυκλοφορεί;

Αγαπημένο