ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

O Γιάννης Τσιμιτσέλης για τον θάνατο του πατέρα του: "Έφυγε χωρίς να ξέρει από τι"

Η εξομολόγηση του ηθοποιού
19.01.2024
See the video

O Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε στο "Ενώπιος Ενωπίω" το βράδυ της Πέμπτης (18/01) και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για όλα. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του και το πώς βίωσε τις δύσκολες στιγμές την περίοδο εκείνη.

"Ο πατέρας μου «έφυγε» χωρίς να ξέρει από τι έφυγε, δυστυχώς. Ήταν και μια πολύ δύσκολη περίοδος τότε, γιατί είχα και παραστάσεις . Σκέψου ότι έμαθα πως πέθανε, έκανα παράσταση το βράδυ στη Βέροια, πήγα, τον θάψαμε και το βράδυ έπαιζα στη Θεσσαλονίκη πάλι παράσταση.

Από την μία είναι άγριο πράγμα αυτό, από την άλλη όμως είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή. Ήταν μάλιστα και από τις καλύτερες παραστάσεις που είχα κάνει. Νομίζω ότι η καλύτερη αντιμετώπιση είναι αυτή (να ξεχαστείς και να εκτονώσεις κάπου αλλού την ενέργεια σου) αντί να κάτσεις να κλειστείς στον εαυτό σου και σε ένα σπίτι.

Πάντα σκεφτόμουν πως θα ήθελε ο πατέρας να με βλέπει από εκεί που είναι, με το που πέθανε. Πως θα ήθελε, τι θα ήθελε να κάνω; Να κλαίω; Δεν θα ήθελε να κλαίω. Βέβαια και πρόλαβε να με δει να κάνω ωραία πράγματα στον χώρο και ήταν πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ υποστηρικτικοί με την επιλογή μου να γίνω ηθοποιός και οι δυο μου γονείς, η μάνα μου και ο πατέρας μου, φούσκωναν σαν παγώνια από την περηφάνεια" εξομολογήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Αγαπημένο