ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Ο λόγος της αποχώρησής της από το Mega μετά από 4 χρόνια

Αυτή είναι η αλήθεια για την παραίτησή της
26.10.2023
See the video

Η Μπάγια Αντωνοπούλου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Ηappy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της παραίτησής της από το Mega μετά από 4 χρόνια, με την ίδια να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.

«Όντως παραιτήθηκα από τον σταθμό γιατί υπήρχε άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση ειδήσεων, που δεν την προκάλεσα εγώ. Από μεριάς μου προσπάθησα πάρα πολύ να είμαι μια σωστή επαγγελματίας, τυπική και να κάνω ό,τι μου ζητάει ο σταθμός. Παρόλα αυτά, μάλλον αυτό δεν ήταν αρκετό. Συζήτησα με τον Σταμάτη Μαλέλη από τις εκλογές ότι θα κάνω καλοκαιρινή εκπομπή.

Ενώ ήταν να γίνει αντικατάσταση της Ανθής Βούλγαρη και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου δύο εβδομάδες πριν επιστρέψουν, η αλήθεια είναι πως δεν αναφέρθηκα πουθενά στο δελτίο Τύπου. Ρώτησα το γραφείο Τύπου και με παρέπεμψε στον Σταμάτη Μαλέλη. Και ο Σταμάτης Μαλέλης δεν μου σήκωσε το τηλέφωνο.

Οπότε εγώ αποφάσισα πως δεν ήταν σωστό να φύγω και να κρεμάσω τον σταθμό. Έκανα ανάρτηση στο Instagram και έτσι το έμαθαν πως θα παρουσιάσω την εκπομπή με τον Νικήτα Κορονάκη. Ήθελα να τελειώσει αυτή η εκπομπή και μετά να παραιτηθώ. Το είχα πάρει απόφαση από τότε.

Η διοίκηση μου ζήτησε να παραμείνω μέχρι να δούμε τι θα μπορούσα να κάνω στον σταθμό. Δεν βρέθηκε κάτι που και μένα να με ικανοποιεί, οπότε παραιτήθηκα και προς τιμήν τους και ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση, μου δόθηκε αποζημίωση. Με το κανάλι δεν έχω κανένα θέμα. Τέσσερα χρόνια έφαγα ψωμί από εκεί. Μου δόθηκαν ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς υπήρξαν άνθρωποι που δε θέλησαν αυτές τις ευκαιρίες να τις αξιοποιήσω και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο» εξομολογήθηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Όπως είπε η Μάγια Αντωνοπούλου δεν θα έκανε ξανά το Survivor Panorama αν γύριζε πίσω ενώ μίλησε και για τον σύντροφό της.

Αγαπημένο