ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μαυρίκιος Μαυρικίου & Ιλάειρα Ζήση: Μιλούν για τη στιγμή που έμαθαν ότι έχασαν το μωρό τους

Η συγκινητική εξομολόγηση του ζευγαριού
1
'

Δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», παραχώρησαν το πρωί της Μ. Τρίτης ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Οι δυο τους μίλησαν για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν, ενώ περιέγραψαν όσα τους είπε ο γιατρός για το παιδί που έχασαν πριν από λίγες ημέρες.

«Το κάναμε δημόσια γιατί θέλουμε να δώσουμε δύναμη σε όλες αυτές τις γυναίκες, όπως και τους άνδρες. Δεν αφορά μόνο τις γυναίκες. Να μη νιώθουν μόνες και να μην κατηγορούν τον εαυτό τους γι’ αυτό που τους συμβαίνει. Έχω διαβάσει χιλιάδες ιστορίες γυναικών», είπε η Ιλάειρα Ζήση στην αρχή.

Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου περιέγραψε τη στιγμή που ο γιατρός τους ανακοίνωσε ότι έχασαν το παιδί: «Εμείς πήγαμε για έναν ακόμη υπέρηχο. Στην 8η εβδομάδα ακούσαμε την καρδούλα του, μετά πήγαμε στην 10η εβδομάδα για τον επόμενο υπέρηχο. Με το που ακούμπησε το μηχάνημα την κοιλιά της Ιλάειρας, μας είπε ο γιατρός: “Παιδιά, δεν σας έχω καθόλου καλά νέα… δυστυχώς δεν έχουμε καρδιακό παλμό”», είπε, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ακόμη, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε: «Το σοκ είναι ότι τη μία εβδομάδα βλέπαμε την κίνηση της καρδιάς που χτυπάει και την άλλη εβδομάδα βλέπαμε κάτι ακίνητο και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε. Την Ιλάειρα την έπιασε μια φρίκη στην αρχή, μήπως έκανε κάτι λάθος».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Αγαπημένο