ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μάρθα Λαμπίρη- Φεντόρουφ: H πρωταγωνίστρια της σειράς “Παγιδευμένοι” μιλά για τις συνθήκες διαβίωσης στο Ιράν

Όσα δήλωσε η ηθοποιός για την εμπειρία της στο Ιράν
29.09.2022
1
'
Μάρθα Λαμπίρη- Φεντόρουφ: H πρωταγωνίστρια της σειράς “Παγιδευμένοι” μιλά για τις συνθήκες διαβίωσης στο Ιράν Μάρθα Λαμπίρη- Φεντόρουφ

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ που πρωταγωνιστεί φέτος στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» μίλησε την Τετάρτη 28/9 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η ηθοποιός περιέγραψε τις συνθήκες διαβίωσης στο Ιράν αφού έζησε και δούλεψε εκεί για επτά ολόκληρους μήνες, λόγω των γυρισμάτων Ιρακινής σειρά εποχής που συμμετείχε.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ: Η ηλικία, οι σπουδές, η καταγωγή και ο ρόλος της στη σειρά "Παγιδευμένοι"

Έτσι η Μάρθα Λαμπίρη- Φεντόρουφ μίλησε για την εμπειρία της, για τις στιγμές που βίωσε και για το πως είναι σαν λαός οι Ιρανοί.

«Ο κόσμος είναι τρομερά ανοιχτός ζεστός φιλόξενος. Είναι ίσως ο πιο φιλόξενος λαός που έχω συναντήσει στη ζωή μου και έχω ταξιδέψει πολύ στη ζωή μου. Είναι πολύ δοτικοί, ευγενείς από τη φύση τους. Με πολύ ενδιαφέρον να μάθουν για μας, για την Ελλάδα τα έθιμα μας, έχουμε πάρα πολλά κοινά, λέξεις ένιωσα σαν δεύτερο σπίτι μου. Έζησα πολύ καιρό εκεί δεν έκλειναν οι κάμερες και γύριζα σπίτι μου. Έγινε σπίτι μου. Με υποδέχθηκαν με αγάπη και ζεστασιά. Ο λαός ως λαός δεν είναι αυτή η καταπίεση που βλέπουμε και που συμβαίνει. Είναι το καθεστώς. Ναι και πως ο καθένας το χρησιμοποιεί», είπε χαρακτηριστικά η Μάρθα Λαμπίρη- Φεντόρουφ.

Δείτε όσα δήλωσε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Παγιδευμένοι» στο παρακάτω βίντεο.

 

 

Ρίξε μια ματιά: Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η ηλικία, οι σπουδές και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην σειρά “Παγιδευμένοι”

Αγαπημένο