ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μαρία Αναστασοπούλου: Η σπάνια κοινή φωτογραφία στο Instagram με τον επί 8 χρόνια σύντροφό της

Δείτε το σπάνιο στιγμιότυπο που δημοσίευσε με το σύντροφό της η Μαρία Αναστασοπούλου!
2
'
Μαρία Αναστασοπούλου: Η σπάνια κοινή φωτογραφία στο Instagram με τον επί 8 χρόνια σύντροφό της Μαρία_Αναστασοπούλου

Τη Μαρία Αναστασοπούλου θα απολαμβάνουμε από τη νέα χρονιά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή, «Καλημέρα Ελλάδα».

Η δημοσιογράφος έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ενημέρωσης και ύστερα από 15 χρόνια αποφάσισε τη μετεγγραφή της από το ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τη σπάνια κοινή φωτογραφία της στο Instagram με τον επί 8 χρόνια σύντροφό της, συνεχίστε να διαβάζετε!

Μαρία Αναστασοπούλου: Η σχέση της με το Γιάννη Κολοκύθα

Εικόνα
ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

Η Μαρία Αναστασοπούλου βρίσκεται σε σχέση εδώ και 8 χρόνια με τον Γιάννη Κολοκυθά, που είναι επίσης δημοσιογράφος. Μάλιστα, οι δυο τους συνεργάζονταν και επαγγελματικά για μεγάλο διάστημα, καθώς ο σύντροφός της αποτελούσε το ραδιοφωνικό της ταίρι στη καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΪ 100,3, «Παιδιά της Αλλαγής». Ενώ, ήταν και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής της.

Στο παρελθόν, η Μαρία Αναστασοπούλου είχε δώσει μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Dot» και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων, για το σύντροφό της, δηλώνοντας: «Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει στη ζωή μου κάτι εδώ και έξι χρόνια. Να πω την αλήθεια, είναι πολύ συγκεκριμένη η προσωπική μου ζωή. Είμαι ούτως ή άλλως με έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει την ίδια δουλειά με μένα άρα αντιλαμβάνεται και τις δυσκολίες που έχει όλο αυτό. Το έζησε και ο ίδιος οπότε είναι σαν να είμαστε ένα άνθρωπος. Δηλαδή δεν είχαμε διαφορές ως προς την καθημερινότητα».

Η δημοσιογράφος κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια δημοσιεύει στιγμιότυπα με το σύντροφό της. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε μία εξαίρεση και μας χάρισε μία σπάνια κοινή τους φωτογραφία.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία στη συνέχεια:

Εικόνα
ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

Δείτε επίσης: Δημήτρης Οικονόμου: Δείτε την εντυπωσιακή δημοσιογράφο σύζυγο του παρουσιαστή και τα δύο τους παιδιά

Μαρία Αναστασοπούλου: Η αποχώρηση από το ΣΚΑΙ και η συνεργασία με το Γιώργο Παπαδάκη

Η Μαρία Αναστασοπούλου έδωσε συνέντευξη στη «Real News» και στην Πολυξένη Καραμίχα. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τη μετεγγραφή της από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Πώς αισθάνεσαι;

Έχω τρομερή προσμονή και ανυπομονησία γι’ αυτό που θα ξεκινήσουμε με τον Γιώργο Παπαδάκη. Όλη αυτή η περίοδος ήταν ιδιαίτερη, αλλά ήταν η στιγμή του «παρακάτω» για εμένα. ήμουν σίγουρη γι’ αυτό. Η εκπομπή που θα πάω τώρα και ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ένας κρυφός πόθος δεδομένου ότι όλοι έχουμε συνδέσει την ενημέρωση μαζί του! Για εμένα είναι μια φοβερή πρόκληση και ένα στοίχημα προσωπικό να σταθώ δίπλα του και να ενημερώνουμε τον κόσμο από τις 6 μέχρι τις 10 το πρωί.

Ποιο ήταν το χρονικό της αποχώρησης από τον ΣΚΑΪ;

Έχουν ακουστεί και έχουν ειπωθεί πάρα πολλά. Θα σου πω πως ήταν πιο απλή η διαδικασία από αυτή που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Το συμβόλαιό μου με τον ΣΚΑΪ ολοκληρωόταν. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, έγινε μια κουβέντα με το κανάλι, το οποίο μου έκανε κάποιες προτάσεις. Τελικά, αποφάσισα να μην αποδεχθώ κάποια από τις προτάσεις που μου έκανε ο ΣΚΑΪ. Έπειτα έπρεπε να δω πού θα πάω και τι θα κάνω. Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση, γιατί είχε γίνει η πρόταση από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, οπότε ήμουν πολύ σίγουρη πως αυτό ήταν το επόμενο βήμα που θα ήθελα να κάνω. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και τα δύσκολα, γιατί σε εξελίσσουν.

Δεν σου πρότεινε, δηλαδή, ο ΣΚΑΪ να συνεχίσεις στην εκπομπή που ήσουν.

Αυτά που μου προτάθηκαν από τον ΣΚΑΪ είχαν ως βάση την ενημέρωση και όχι κάτι άλλο, το λέω επειδή ακούστηκαν πολλά. Από εκεί και πέρα, κάθε σταθμός κοιτάζει τα πλάνα του και τοποθετεί τους ανθρώπους του εκεί που πιστεύει. Εγώ αυτό το βρίσκω απολύτως λογικό και δεν βλέπω τίποτα πίσω από αυτό. Κάθε επαγγελματίας, έχοντας μια αξιοπρεπή και επιτυχημένη πορεία τα προηγούμενα χρόνια, αποφασίζει τι θέλει να κάνει.

Μάθετε ακόμα: Μαρία Αναστασοπούλου: Το σαλόνι του σπιτιού της είναι το πιο cozy και χουχουλιάρικο μέρος που έχεις δει

Αγαπημένο