ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι αιχμές για τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Λάγιο! "Η επιλεκτική μνήμη είναι το ατού μου"

Όσα είπε η Κάτια Ταραμπάνκο
12.07.2023

Μία συνέντευξη εφ’ όλης παραχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο στο περιοδικό You και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Κακογιάννη.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της, στη προσωπική της ζωή αλλά και στον Γιώργο Λάγιο.

Τι γεμίζει τη ζωή σου πλέον;

Ένα ωραίο πρωινό ξύπνημα, δίπλα στις δύο γάτες μου, με γεμίζει πολύ η δουλειά μου και οι άνθρωποι που έχω επιλέξει να είναι δίπλα μου, οι βόλτες που κάνω με την κολλητή μου τα βράδια στην παραλιακή, ένα ωραίο roadtrip ή ένα ταξίδι με τους γονείς μου. Με όλα αυτά δεν γεμίζω απλά, υπερχειλίζω από ενέργεια. Έχω διαμορφώσει έτσι την καθημερινότητά μου τον τελευταίο χρόνο, ώστε κάθε μέρα που ξαπλώνω να σκέφτομαι “Αυτή ήταν μια ωραία μέρα”.

Δεν ανέφερες κάποιον σύντροφο. Αυτό έχει βγει από το κάδρο;

Δεν έχω κατεβάσει ρολά, έχω πολλά συναισθήματα, αγάπη και έρωτα να δώσω. Απλώς αυτός που θα τα λάβει, θα περάσει από σαράντα κύματα. Όπως και εγώ θέλω να περάσω από τεστ, ώστε άμα δεν ταιριάζουμε, να μη χάνουμε τον χρόνο μας. Δεν θέλω κάποιος να μένει μαζί μου επειδή κάποια στιγμή μπορεί να αλλάξω και να σταματήσω τη δουλειά. Ο ιδανικός σύντροφος για εμένα είναι αυτός που κατανοεί, σέβεται και μπορούμε να εξελισσόμαστε μαζί.

Πέρασαν άνθρωποι από τη ζωή σου που δεν μπορούσαν να καταλάβουν το πρόγραμμά σου;

Πολλές σχέσεις μου τον πρώτο καιρό έδειχναν να είναι μια χαρά με τα γυρίσματά μου, τις φωτογραφίσεις μου και τις εξόδους με τις φίλες μου. Πρόσφατα συζητούσα με την κολλητή μου για μια σχέση μου και μου έλεγε: “Θυμάσαι όταν βγαίναμε, αυτός σε έπαιρνε τηλέφωνο και έτρεχες να γυρίσεις σπίτι;”. Αυτό το έχω διαγράψει από το μυαλό μου, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πώς το είχα δεχτεί.

Αν σου έφερναν μπροστά σου όλους τους πρώην σου να ζητάνε συγχώρεση, θα επέστρεφες σε κάποιον;

Μάλλον θα έφευγα. Κοίτα, τους αγαπώ τους πρώην μου και με μερικούς έχουμε πολύ καλή σχέση – όλως περιέργως αφότου χωρίσαμε. Αλλά πιστεύω ότι για κάποιο λόγο ολοκληρώθηκε ο κύκλος μας και δεν είμαι άνθρωπος που γυρίζει πίσω. Ήμουν πάντα ξεκάθαρη στις σχέσεις μου και αυτοί από την πλευρά τους.

Πρόσφατα, βέβαια, όταν σε ρώτησαν για την εκπομπή που συμμετείχε ο Γιώργος Λάγιος, εσύ έκανες ότι δεν θυμάσαι ποιος ήταν…

Είχε πολύ κόσμο και βαβούρα εκείνη την ώρα, δεν άκουσα καλά την ερώτηση. Το θυμήθηκα στα επόμενα δευτερόλεπτα, αλλά δεν έπεσε κάτω, είχαμε απαντήσει με μπρόκολα… Γενικά λατρεύω τα λαχανικά. Αν παίζουν ή όχι ρόλοι στη μνήμη δεν με αφορά. Η επιλεκτική μνήμη είναι το ατού μου!

Αυτή την περίοδο σε φλερτάρει κάποιος;

Από φλερτ, δόξα τω Θεώ, καλά πάμε. Παίρνω ωραία μηνύματα και είμαι καλά. Άμα τύχει κάτι ωραίο στον δρόμο μου, με μεγάλη χαρά να το αγκαλιάσω.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας - instagram @kweenkatyatar

Αγαπημένο