ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ιωάννα Τούνη: Αυτή τη σειρά βλέπει στο Netflix κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ενώ λείπει από το σπίτι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η σειρά που βλέπει η Ιωάννα Τούνη για να περνά ευχάριστα την ώρα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!
2
'
Ιωάννα Τούνη: Αυτή τη σειρά βλέπει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ενώ λείπει από το σπίτι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου Ιωάννα_Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, καθώς θα γίνουν σύντομα γονείς για πρώτη φορά.

Μάλιστα, πρόσφατα αποκάλυψαν πως περιμένουν γιο και ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο.

Η εγκυμονούσα, όπως έχει κάνει γνωστό μέσα από τα insta stories της, περνά μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Έτσι, βρίσκεται συχνά σπίτι, όπου ξεκουράζεται και χαλαρώνει.

Εικόνα
ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ ΣΕΙΡΑ

Στο πλευρό της φυσικά είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αλλά και οι φίλοι της, οι οποίοι τη στηρίζουν σε κάθε κομμάτι της ζωής της, όπως έχει εξομολογηθεί.

Μετά την ολιγοήμερη απόδρασή τους στην Κρήτη, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη.

Η influencer δημοσίευσε λοιπόν ένα insta story, όπου μας έδειξε τη νέα σειρά που επέλεξε να παρακολουθήσει και δεν πρόκειται φυσικά για άλλη από το «The Sandman», που αποτελεί τη νέα επιτυχία του Netflix.

«Και τελικά ο Δημήτρης πήγε πάντελ και εγώ ξεκίνησα νέα σειρά», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στην περιγραφή της φωτογραφίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Εικόνα
ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ ΣΕΙΡΑ

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Το πρωινό γεύμα που επιλέγει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της

The Sandman: Η υπόθεση της σειράς

Η υπόθεση του The Sandman επικεντρώνεται σε έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Dream (Όνειρο) και είναι ένας από τους Seven Endless. Ο Dream και τα υπόλοιπα “Endless” αδέρφια του υπάρχουν δισεκκατομύρια χρόνια και ενσαρκώνουν μία φυσική δύναμη. Ο Dream, που είναι επίσης γνωστός ως Μορφέας,   αποτελεί την προσωποποίηση των ονείρων. Ο Μορφέας κατοικεί στο βασίλειό του, το The Dreaming, όπου έχει τον απόλυτο έλεγχο, αλλά δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Στην αρχή της ιστορίας, ο Μορφέας καλείται σε μία απόκρυφη τελετή, όπου κρατείται φυλακισμένος για 70 χρόνια. Αφού καταφέρνει να το σκάσει, ο Μορφέας θα πάρει εκδίκηση από τους απαγωγείς του και θα επιστρέψει πίσω στο βασίλειό του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του το βασίλειό του έχει καταστραφεί και πρέπει να το ξαναδημιουργήσει. Όσο καιρό, όμως, ήταν κρατούμενος, ο Μορφέας είχε το χρόνο να αναθεωρήσει το παρελθόν του, αλλά η αναίρεση των αμαρτιών θα δημιουργήσει ένα τεράστιο πρόβλημα σε δισεκατομμύρια χρόνια.

Οι δημιουργοί

Ο Allan Heinberg (Wonder Woman) έχει αναλάβει το σενάριο της σειράς που θα αποτελείται από 10 επεισόδια, ενώ ενεργό ρόλο στην παραγωγή θα έχει και ο Neil Gaiman μαζί με τον David S. Goyer (Batman Begins).

Μάθετε ακόμα: Ιωάννα Τούνη: Το άκρως καλοκαιρινό και girly μανικιούρ της θα είναι η επόμενη επιλογή σου

Αγαπημένο

Μήνυμα σφάλματος

Could not retrieve the oEmbed resource.