ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ινώ Στεφανή: "Ήταν μονόδρομος να ασχοληθώ με το αυτοκίνητο και τις μηχανές"

Τι είπε η κόρη του Κώστα Στεφανή;
13.03.2024
See the video

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την Ινώ Στεφανή στο "The 2Night Show" το βράδυ της Τρίτης (12/03). Η Ινώ, που από μωρό μεγάλωσε μέσα στα ράλι λόγω του πατέρα της Κώστα Στεφανή, εκτός από την τηλεοπτική της συμμετοχή στο "Traction", μίλησε και για τη μεγάλη της αγάπη για την υποκριτική και εξήγησε γιατί δεν έκανε όσα θα ήθελε ως ηθοποιός.

"Ήταν μονόδρομος να ασχοληθώ με το αυτοκίνητο και τις μηχανές! Ήμουν 20 ημερών, δεν είχα σαραντίσει και ήταν το ράλι Χαλκιδικής, όπου η μητέρα μου μας πήγαινε πάντα με τον αδελφό μου από κοντά. Ήμουν κατακόκκινη από τη γέννα και με είχε στον καπό του αγωνιστικού ο μπαμπάς με το χώμα γύρω γύρω. Είμαι μικρότερη από τον αδερφό μου. Ο Μάνος γεννήθηκε στο ράλι Ακρόπολης. Πιάσαμε δύο αγώνες εγώ και ο αδελφός μου" είπε αρχικά η Ινώ Στεφανή.

Για την αγάπη της για την υποκριτική, όπου έχει σπουδάσει, αλλά και τους γονείς της, η Ινώ Στεφανή αποκάλυψε: "Δεν τα ξέρω όλα για το αυτοκίνητο αλλά προσπαθώ να μαθαίνω, να βελτιώνομαι και προσπαθώ να εξελιχθώ. Μου λείπει πάρα πολύ η υποκριτική, δεν έκανα όσο ήθελα. Αν μου έλεγε ένας σκηνοθέτης να συνεργαστούμε, θα πήγαινα χθες. Δεν έκανα όσα ήθελα, δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω. Πάντα έβρισκα μια κλειστή πόρτα ή “αφήστε το βιογραφικό σας εδώ”. Όταν έστελνα βιογραφικό και υπήρχε ένα μεγάλο κενό κάπου χαλούσε η φάση. Ξεκίνησα με μεταγλωττίσεις σε σειρές και κινούμενα σχέδια.

Δεν τη φοβάμαι καθόλου την ταχύτητα, μου αρέσει πολύ αλλά ξέφυγα από αυτό. Μου αρέσει να πηγαίνω βόλτα! Ο πατέρας μου είχε πάντα μια αμφιβολία για το εάν ήμουν δικό του παιδί. Όταν έκανα το Ροβανιέμι 150 χιλιόμετρα μου λέει “δικό μου παιδί είσαι”. Η μαμά είναι αφανής ήρωας. Είναι με ταπεράκια συνέχεια, φέρνει και τη ζακέτα αλλά δεν τη βγάζουμε στον αέρα. Είναι ο “βράχος” όλων, φέρνει την ισορροπία. Όταν ξεκίνησα τις υπεραποστάσεις είχε μεγάλη αγωνία. Έχει παίξει τεράστια ρόλο σε αυτό που είμαστε σήμερα, είμαστε δεμένη οικογένεια. Ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο και όλο μαζί γίνεται κάτι όμορφο".
 

Αγαπημένο