ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

H Μελέτη κατά του Βασάλου: "Δεν θα μου άρεσε η κόρη μου να ακούει για τον τηλεοπτικό δικηγόρο και τα 30 χιλιάδες ευρώ"

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη για την δήλωση του Βασάλου
30.06.2023

Κατά της δήλωσης του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε από δικηγόρο που βγαίνει στην τηλεόραση στράφηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια του Mega μέσα από την εκπομπή της ανέφερε πως δεν θα της άρεσε να ακούσει η κόρη της τις δηλώσεις αυτές.

«Μπορεί να είμαι και βαθιά συντηρητική και να μην το ξέρω, αλλά εμένα αυτό το καφριλίκι θα με ενοχλούσε και στο πλαίσιο της παρέας. Εμένα αυτό το καφριλίκι θα με ενοχλούσε και στο πλαίσιο μίας παρέας. Είναι απωθητικό. Δεν είμαι άνθρωπος του διαδικτύου, δεν το αγαπώ απλά μπαίνω για να ενημερωθώ. Δεν θα μπω να παρακολουθήσω εκπομπές, κι επειδή είμαι μίας άλλης εποχής, μπορεί να μου ξενίζει. Καταλαβαίνω όμως ότι κι αυτό που λες εσύ Θανάση ότι πρόκειται για μία κουβέντα καφενείου» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Από την άλλη όμως, επειδή αυτή η κουβέντα καφενείου θα περάσει στο τηλεοπτικό κομμάτι, ακριβώς επειδή είναι ο Fipster και ακριβώς επειδή είναι ο Βασάλος, και πιθανότατα εγώ αυτό να το έκοβα. Επισημαίνουμε κάποια φαινόμενα που γίνονται στο διαδίκτυο και απορούμε γιατί εδώ πέρα έχουμε άλλους κανόνες. Το βλέπουμε από αυτό το πρίσμα. Και το γεγονός ότι με τέτοια ανετίλα σε περιβάλλον καφενείου συζητούνται θέματα που η υπόλοιπη κοινωνία κάνει αγώνα για να τα καταγγείλει. Και σε αυτό το περιβάλλον μπαίνουν χιλιάδες νέα παιδιά, τα οποία διαμορφώνουν στάσεις μέσα από αυτό το πρίσμα. Σαφώς καταλαβαίνουμε ότι γίνεται πλάκα, δεν είμαστε χαζοί».

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη έγινε έξαλλη και τόνισε: «Είναι νέα παιδιά! Εμένα δε θα μου άρεσε το παιδί άμα παρακολουθεί τον Fipster να ακούει ότι θα πήγαινε με έναν τηλεοπτικό δικηγόρο με λιγότερα από 30 χιλιάδες ευρώ. Δεν θα μου άρεσε ρε φίλε!».

Δείτε παρακάτω όσα είπε η παρουσιάστρια:

Αγαπημένο