ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιώργος Σαμπάνης: Ξεκαθαρίζει για τη συναυλία στη Σάμο - "Όταν παθαίνεις αιμάτωμα στον λαιμό…"

Η απάντηση του τραγουδιστή
12.12.2023
See the video

Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (11/12) στο «The 2Night Show» και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός καλλιτέχνης εξήγησε ποιος ήταν ο λόγος που ακύρωσε τη συναυλία στη Σάμο το καλοκαίρι. Όπως είπε ο Γιώργος Σαμπάνης, ο μόνος λόγος για τον οποίο θα μπορούσε να κατέβει από την σκηνή, είναι να προκύψει κάποιο θέμα με την υγεία του, όπως και έγινε.

«Είχε γίνει ένα περιστατικό στη Σάμο που έλεγαν ότι ακύρωσα τη συναυλία – που όντως την ακύρωσα εκείνη τη μέρα – γιατί είχα πάθει αιμάτωμα στον λαιμό. Όταν παθαίνεις αιμάτωμα στον λαιμό, αν τραγουδήσεις 5 λεπτά παραπάνω, μπορεί να χάσεις και τη φωνή σου. Αναγκάστηκα να τα πληρώσω όλα εγώ και να την ακυρώσω τη συναυλία. Έγραψαν διάφορα τότε.

Ήταν πολύ προσβλητικό και κακό για τον επιχειρηματία, διότι όταν κάνεις 1.000 συναυλίες μέσα σε 10 χρόνια και σε μία συναυλία παθαίνεις αυτό το πράγμα, αυτός είναι ο πιο άτυχος άνθρωπος του κόσμου. Ήταν δύσκολο, δυσάρεστο. Ενθουσιάστηκα και πάνω σε ένα “πάμε” αίμα στη φωνή. Όταν παθαίνεις αιμάτωμα δε μπορείς να τραγουδήσεις, αλλά αν συνεχίσεις να τραγουδάς με αίμα στις χορδές τελείωσες» είπε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Αγαπημένο