ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια από πολύ μικρή, από τα 25 μου"

Η εξομολόγηση για τη δημιουργία οικογένειας
21.03.2024
See the video

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε καλεσμένη στο "Night Out" το βράδυ της Τετάρτης (20/03). Η δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεοπτική της επιστροφή, αλλά και την προσωπική της ζωή.

"Είμαι πάρα πολύ ήρεμη αυτή την περίοδο. Η ομορφιά πρέπει να βγαίνει από μέσα σου κι εγώ αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ καλά με το μέσα μου και αυτό αρχίζει και φαίνεται. Αισθάνομαι τυχερή, γιατί δουλεύω με ανθρώπους που με αγαπούν και από την πρώτη στιγμή που έπεσε αυτό το τηλέφωνο είπα: ναι, θα το κάνω. Το ότι απείχα τρία χρόνια από την τηλεόραση ήταν συνειδητή απόφαση. Ήθελα να ηρεμήσω, είχα κουραστεί πάρα πολύ από όλη αυτή την πίεση και το άγχος. Έμεινα σπίτι μου με τις επιχειρήσεις μου. Είμαι ο άνθρωπος που τα αναλαμβάνει όλα, οπότε έλεγα συνέχεια ότι θα τα κάνω όλα εγώ και αυτό έπρεπε λίγο να το μαζέψω. Και στην προσωπική μου ζωή ισχύει αυτό, είμαι πολύ φροντιστικός άνθρωπος, πολύ δοτικός αλλά οι σχέσεις είναι και να δίνεις και να παίρνεις. Εμένα μου έλειπε η φροντίδα. Πλέον επιλέγω να κρατάω περισσότερα πράγματα για μένα. Εκεί κατάλαβα τι θα πει να φροντίζεις την Ευρυδίκη, γιατί πριν δεν με φρόντιζα καθόλου. Είχα κουραστεί να δίνω λογαριασμό για τα πάντα και υπήρχαν φορές που δεν το άντεχα. Γύριζα σπίτι, τα έπαιρνα όλα μέσα μου, έκλεινα τα παντζούρια, έκλαιγα μέσα στο σκοτάδι και πάθαινα κρίσεις άγχους. Ήταν ένα αδιέξοδο που έπρεπε να διαχειριστώ" είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή και αν θα επέλεγε καριέρα ή γάμο των ονείρων της, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε: "Καριέρα ή γάμος των ονείρων μου; Θα βάλω την οικογένεια πρώτα. Νομίζω ότι δεν το έχω κρύψει κιόλας. Θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια από πολύ μικρή. Από τα 25 μου, θέλω να κάνω παιδιά. Θέλω να γίνω μάνα! Τώρα είμαι 36. Δεν ξέρω αν αυτό θα συμβεί, μπορεί να μη συμβεί ποτέ. Θέλω να δημιουργήσω μια οικογένεια, έτσι όπως μεγάλωσα εγώ. Για μένα δεν είναι ο γάμος σαν μυστήριο, για μένα είναι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Και μια απλή συμβίωση είναι γάμος. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου".
 

Αγαπημένο