ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Εύη Ιωαννίδου: Χώρισε από τον Ίνο Φάις μετά από 3 χρόνια σχέσης

Οριστικοί τίτλοι τέλους για το ζευγάρι
02.11.2023

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση της Εύης Ιωαννίδου και του Ίνο Φάις, μετά από περίπου τρία χρόνια κοινής πορείας με πολλά on και off.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Ηλίας Μαραβέγιας στην εφημερίδα Espresso, η τελευταία από τις πολλές προσπάθειες του πρώην πλέον ζευγαριού να σώσει τη σχέση του έγινε το καλοκαίρι, ωστόσο αποδείχτηκε άκαρπη.

Άνθρωπος που τους έζησε από κοντά αποκάλυψε πως το βασικό «αγκάθι» στη σχέση της Εύης Ιωαννίδου και του Ίνο Φάις υπήρξε από την αρχή της γνωριμίας τους η απόσταση. Αυτό καθώς εκείνος ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αθήνα, ενώ εκείνη έχει ως βάση της τη Θεσσαλονίκη. Είναι πολλές φορές μάλιστα που η Εύη Ιωαννίδου λείπει στο εξωτερικό για μεγάλα χρονικά διαστήματα, λόγω υποχρεώσεων με το μόντελινγκ.

Η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις ερωτεύτηκαν δυνατά, ωστόσο διαπίστωσαν πως τα στοιχεία που τους χώρισαν ήταν τελικά περισσότερα από εκείνα που τους ένωναν. Κάπως έτσι άρχισαν οι χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις.

Όπως διαβάζουμε, το οριστικό τέλος στη σχέση τους δόθηκε με αξιοπρέπεια πριν από λίγους μήνες, με τους δύο να κρατούν φιλική επαφή. Μάλιστα φήμες θέλουν τον Ίνο Φάις να έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.

Η σχέση της πρώην παίκτριας του GNTM και του γιου της Μαρίας Καλάβρια έγινε γνωστή τον Δεκέμβριο του 2020 και οι δυο τους έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι, ενώ δεν έκρυβαν τη σχέση τους.

Αγαπημένο