ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ευγενία Δημητροπούλου: Ο γάμος της και η εξομολόγηση για την υιοθεσία της κόρης της

Όσα είπε η ηθοποιός
13.09.2023
1
'

Στην εκπομπή “Happy Day” βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία μίλησε για όλα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της, αλλά και στην υιοθεσία της κόρης της.  

«Παντρευτήκαμε με θρησκευτικό και κάναμε τη βάπτιση της μικρούλας. Αυτό ήθελα να είναι το κεντρικό event. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το γιορτάσουμε με αγαπημένους ανθρώπους. Επειδή πιστεύω θέλαμε πολύ να έχουμε και την θρησκευτική ευλογία. Οπότε τα συνδυάσαμε. Δεν είχα σχεδόν καθόλου άγχος…Όλα πήγαν καλά. Είχα αγωνία για την κόρη μου, να είναι ήρεμη, να μην ταλαιπωρηθεί, να το χαρεί, δεν είχα προβλέψει όμως τον παράγοντα “ρύζι” κι αυτό την στρέσαρε πάρα πολύ…Μέχρι εκείνη την ώρα πήγαιναν όλα τέλεια, μέρες πριν μου έλεγε, “να βαπτιστείς εσύ και να παντρευτώ εγώ τον μπαμπά”. Δεν κοιμηθήκαμε χώρια το περασμένο βράδυ, δεν είχε δει το νυφικό. Ούτε του πάτησα το πόδι. Περάσαμε πολύ ωραία. Είχαμε κάνει πολιτικό και μάλιστα μέσα στον κορονοϊό, χωρίς τους δικούς μας ανθρώπους, για να ολοκληρωθούν τα χαρτιά και να προχωρήσουμε στην υιοθεσία», είπε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου για τον γάμο της.

Όσον αφορά την υιοθεσία της κόρης της ανέφερε: «Είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά αξίζει κάθε τη στιγμή. Ήταν μια κοινή μας επιθυμία, ένα όνειρό μας. Χαιρόμαστε πολύ που τα καταφέραμε. Το είχαμε βάλει στόχο από την αρχή. Έτυχε να συναντηθούμε δύο άνθρωποι που είχαμε αυτό ως κοινό όνειρο και τα καταφέραμε…

Ξεκινάς μια διαδικασία, την οποία εγώ θεωρώ εγκυμοσύνη. Είναι πολύμηνη, έρχεσαι, επανέρχεσαι, το συζητάς… Γίνεται ένα matching, σου προτείνουν ένα παιδί. Είναι ένα θεϊκό ταίριασμα. Ένα πλάσμα γίνεται το παιδί σου και πραγματικά νιώθεις ότι είναι το παιδί σου. Από την πρώτη φωτογραφία είχα νιώσει έτσι. Πριν καν την αγκαλιάσω και τη μυρίσω, ένιωθα ότι είναι το παιδί μου. Την είδαμε πρώτη φορά σε φωτογραφία όταν ήταν 11 μηνών».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ευγενία Δημητροπούλου:

 

 

 

Αγαπημένο