ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Νεκτάριο Λεμονίδη: "Μου πήρε το δωράκι που ήθελα! Ήταν πολύ large στο Μπαλί"

«Δεν με ταλαιπώρησε καθόλου η Ελίζαμπεθ στο ταξίδι, ήταν ήσυχη και… ανήσυχη. Βγάζαμε συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο, έγινα βιντεογράφος»
12.01.2024

Στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" μίλησαν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο σύζυγός, Νεκτάριος Λεμονίδης στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", τη στιγμή που γύρισαν από το ταξίδι του μέλιτος που έκαναν στον Μπαλί.

«Δεν το πιστεύω ότι γυρίσαμε στην Ελλάδα. Περάσαμε καταπληκτικά στο ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί», δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Δεν με ταλαιπώρησε καθόλου η Ελίζαμπεθ στο ταξίδι, ήταν ήσυχη και… ανήσυχη. Βγάζαμε συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο, έγινα βιντεογράφος», σχολίασε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

«Ο Νεκτάριος με έχει βγάλει μια ωραία φωτογραφία στην μπανιέρα με τα λουλούδια. Εκείνος μου είπε να πάρω την πόζα. Μου πήρε το δωράκι που ήθελα, δεν το φοράω, ήταν πολύ large, γαλαντόμος στο ταξίδι», είπε ακόμη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και πρόσθεσε: «Συζητάω διάφορα πράγματα επαγγελματικά. Από την επομένη εβδομάδα έχω λίγο τρέξιμο εγώ. Δεν μπορώ να ανακοινώσω αν θα κάνω κάτι τηλεοπτικά…».

«Η Ελίζαμπεθ έχει ωραία φωνή, που ακούγεται και βλέπεται…», ανέφερε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
 

Αγαπημένο