ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ελένη Τσολάκη: Αυτή είναι η ερώτηση που της προκαλεί αμηχανία

Η μόνη ερώτηση που την ενοχλεί
04.10.2023

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της «Πρωινό Σουσου», η Ελένη Τσολάκη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο, Μιχάλη Ροδόπουλο. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων και ποια είναι η ερώτηση που της προκαλεί αμηχανία.

Ποια ερώτηση μπορεί να σου προκαλέσει αμηχανία;

Η μόνη ερώτηση που μπορεί να με ενοχλήσει είναι σχετικά με το παιδί, ότι είμαι έξι χρόνια παντρεμένη και γιατί δεν έχω κάνει παιδιά ακόμη. Και δεν είναι μόνο από τους δημοσιογράφους. Είναι κάτι που μπορεί να ακούσω και από μια κυρία στον δρόμο. Μου έχει τύχει, και μάλιστα με έντονο και επικριτικό ύφος. Καθόμασταν δίπλα δίπλα σε ένα café, εγώ με την Τρούφα (σ.σ. την αγαπημένη της σκυλίτσα, ράτσας γιορκσάιρ) στην αγκαλιά μου, και έρχεται και μου λέει: «Καλά, παίρνετε σκυλιά και δεν κάνετε παιδιά…». Αυτό, ας πούμε, είναι σκληρό όταν το ακούς.

Και με τον υπαινιγμό ότι είσαι τόσα χρόνια παντρεμένη;

Μπορεί να μη θυμόταν ακριβώς πόσα χρόνια, αλλά ήξερε ότι είμαι παντρεμένη. Και ότι δεν είμαι και 20 χρόνων, μάλλον, στο δικό της μυαλό. Με στενοχώρησε πολύ, με πείραξε. Γέλασα πάρα πολύ αμήχανα και δεν απάντησα τίποτα, αλλά μέσα μου το κουβαλούσα για μέρες. Ένιωσα ότι κάποιος εισβάλλει στο δικό μου προσωπικό σύμπαν για κάτι που δεν θα ήθελα να μοιραστώ με μια κυρία στον δρόμο, κάτι που μπορεί να μην ήθελα να μοιραστώ ούτε σε μια συνέντευξή μου. Δεν μου αρέσει να φέρνω κάποιον σε δύσκολη θέση, ούτε να υπερβαίνω τα όρια του ανθρώπου που κάθεται απέναντί μου. Θα κάνω τη δουλειά μου, αλλά αν δω ότι κάποιος αισθάνεται αμήχανα ή πρόκειται για ένα κομμάτι το οποίο, λογικά, φυσιολογικά και ανθρώπινα, δεν θέλει να αγγίξω, δεν θα το προσεγγίσω.

Αγαπημένο