ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έλενα Χριστοπούλου: Ξέσπασε κατά του Δημήτρη Παπανώτα

Η ανάρτγνωστής μάνατζερ
06.06.2023

Ξέσπασε κατά του Δημήτρη Παπανώτα η Έλενα Χριστοπούλου, με μια μακροσκελή της ανάρτηση στα instastories το βράδυ της Δευτέρας (05/06).

Αφορμή φαίνεται πως ήταν κάποια σχόλια που έκανε για εκείνη ο δημοσιογράφος μέσα από το Happy Day.

Τι είπε ο Δημήτρης Παπανώτας

«Είμαστε στην εποχή που είναι μάνατζερ η κυρία αυτή πώς τη λένε… Δεν θυμάμαι καν. Και ο Μουρατίδης που είναι ο καραμάνατζερ…», είχε σχολιάσει ο Δημήτρης Παπανώτας, αναφερόμενος στην Έλενα Χριστοπούλου.

Η ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου

«Πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να με μειώσεις, μιλάς για εμένα άσχημα, απαξιωτικά για τη δουλειά μου, χωρίς να έχεις ιδέα ποια είμαι, τι κάνω και πόσο έχω παλέψει. 20 και… χρόνια εργάζομαι χωρίς να ενοχλώ κανέναν, χωρίς να ζητάω χάρες, χωρίς να κάνω εκπτώσεις, χωρίς να έχω δώσει δικαιώματα.

Σταθερά χωρίς φανφάρες. Έχω δεχθεί πολλά χτυπήματα για πολλά. Όμως για τη δουλειά μου δεν θα επιτρέψω άλλα. Είμαι η Έλενα Χριστοπούλου, γιατί ποτέ δεν λες το όνομά μου. Λες πάντα αυτή η κυρία με ειρωνεία. Φτάνει!

Εγώ πιστεύω στην προετοιμασία που συναντά την τύχη, αρκεί να υπάρχει φως. Αυτή είμαι! Αν έχεις άλλη απορία μπορώ να στη λύσω. Καλό βράδυ κύριε Δημήτρη Παπανώτα», έγραψε η Έλενα Χριστοπούλου.

Εικόνα
Η αναρτηση της Ελενας Χριστοπούλου

 

Αγαπημένο