ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αννούλα Φλωρινιώτη: "Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου, με κράτησε όμως ο αδελφός μου"

Τι αποκάλυψε η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη;
18.01.2024

Η Αννούλα Φλωρινιώτη μίλησε για όλα στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Το γεγονός ότι κάποιοι σε έκριναν αυστηρά επειδή πήγες στα γενέθλια της Γωγώς Γαρυφάλλου μετά τον θάνατο του αδελφού σου, σου έδωσε την χαριστική βολή;

Τι θέλουν, να με δουν σε καμία νευρολογική κλινική για να ησυχάσουν; Βέβαια δεν είναι έτσι όλος ο κόσμος, ίσα ίσα που παίρνω πολλή αγάπη από τους ανθρώπους που με συναντούν είτε στον δρόμο είτε στην δουλειά. Υπάρχουν μερικοί που κάθονται πίσω από έναν υπολογιστή και εξαιτίας της βαρετής ζωής τους θέλουν να δημιουργούν προβλήματα στους άλλους. Δεν με νοιάζει το να γινόταν κάτι τέτοιο σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου, αλλά να μην σέβονται τον πόνο μου και να θέλουν να με ρίξουν ακόμη πιο κάτω δεν το αντέχω. Δεν πήγα να διασκεδάσω, ήρθα απλά η Καρουσάκη να πει το «χρόνια πολλά» στη Γωγώ. Ούτε τούρτα είχαμε ούτε τίποτα.

Υπήρξαν φορές που, μετά από όσα συνέβησαν, σκέφτηκες να βάλεις τέλος στη ζωή σου;

Ναι, στην αρχή μετά τον θάνατο του μπαμπά μου σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Με κράτησε όμως ο αδελφός μου. Έπρεπε να ζήσω και να είμαι δυνατή για εκείνον.

Η επόμενη μέρα για σένα πως είναι;

Εγώ δουλεύω στο κομμωτήριο της κολλητής μου, στη ρεσεψιόν και Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζομαι σε διάφορα κλαμπ όπου κάνω events. Είναι ψυχοθεραπεία για εμένα.

Αγαπημένο