ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Απαντά για τη στιγμή που έχασε τις αισθήσεις της on air

Τι συνέβη τελικά στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά;
22.11.2023

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε στο περιοδικό OK και τον δημοσιογράφο, Μιχάλη Ροδόπουλο. Η γνωστή δημοσιογράφος, απάντησε μάλιστα πρώτη για τη στιγμή που λιποθύμησε στον αέρα της στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά.

Τι θέλεις να ξεχάσεις από εκείνο το πρωινό πέρσι στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όταν έχασες τις αισθήσεις σου στον αέρα;

Δεν θέλω να ξεχάσω τίποτα. Μετά από κάτι πολύ έντονο και σοβαρό που είχε συμβεί στην οικογένειά μου, όλοι οι συνεργάτες μου, ήδη από το διαφημιστικό διάλειμμα, με συμβούλευαν να αποχωρήσω από το πλατό. Δεν τους άκουσα, υπερτίμησα τις δυνάμεις μου και σωματικά και ψυχολογικά. Είχα αρχίσει να μην αισθάνομαι τα άκρα μου, να μου τελειώνει το οξυγόνο, βίωνα και μια πολύ έντονη κρίση πανικού. Δεν θυμάμαι καθόλου το ασθενοφόρο.

Όταν μετά ξύπνησα στο νοσοκομείο, αποφάσισα ότι δεν θα αφήσω ξανά τον εαυτό μου να πιεστεί τόσο πολύ και θα τον προστατεύω λίγο περισσότερο, γιατί έχω και μια ευθύνη απέναντι στο παιδί μου. Μου πήρε πάρα πολλές μέρες μετά να βρω τη δύναμη να δω αυτή την εικόνα. Και αν με στενοχώρησε κάτι, είναι που την είδε το παιδί μου και οι δικοί μου άνθρωποι.

Ήταν πρωτοφανές αυτό που εισέπραξα σε αγάπη και ανθρωπιά. Δεν θα σου κρύψω ότι ένας άνθρωπος που ήταν και είναι δίπλα μου σε βαθμό απεριόριστο είναι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη – μου στάθηκε όπως κανείς άλλος, ήταν απίστευτο το νοιάξιμο, η στήριξη και η αγάπη της.

Αγαπημένο