ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τα ζώδια που ξαναπαντρεύονται.. εύκολα!

Ποια ζώδια φτάνουν από μια απλή απιστία στην μεγάλη ανατροπή.
05.09.2021
5
'
ζώδια που ξαναπαντρεύονται εύκολα shutterstock

Όλοι είμαστε εν δυνάμει άπιστοι ανεξάρτητα από το ζώδιο μας. Και καθένα από τα δώδεκα ζώδια μπορεί να παρασυθρεί στη δίνη της απιστίας κάποια στιγμή στη ζωή του αν και κάποια ζώδια έχουν μεγαλύτερη τάση να την επαναλάβουν ξανά και ξανά καθώς θεωρούνται πιο επιρρεπή στην απιστία από εκείνα που έχουν πιο πιστές προθέσεις απέναντι στη σχέση τους. Τι χρειάζεται να ξέρεις; Ότι υπάρχουν κάποια ζώδια που σε ό,τι αφορά την απιστία είναι υπαράνω υποψίας σε σχέση με εκείνα που έχουν ομολογουμένως κακή φήμη. Όμως κάτι άλλο που θα ήθελες να ξέρεις είναι και ποια ζώδια είναι τελικά αυτά που θα προχωρήσουν στην μεγάλη ανατροπή στη ζωή τους για χάρη ενός έρωτα που μπήκε παράνονομα στη ζωή τους.  

Ίσως σε ενδιαφέρει να διαβάσεις κι αυτό: Δες πώς μπορείς να βρεις τα ζώδια με τα οποία έχεις καρμική σχέση μετρώντας μέχρι το επτά. 

 

ΚΡΙΟΣ

Είναι η περίπτωση που θα προχωρήσει γρήγορα σε μια ανατροπή αν κάνει εξωσυζυγική σχέση. Καθώς είναι έρεμαιο των παθών του είναι πολύ πιθανό να ενδώσει στο δεύτερο και συνεπώς και να οδηγηθεί στο πρώτο. Θα χωρίσει εύκολα στο όνομα του μεγάλου έρωτα ακόμα κι αν έχει οικογένεια. Δεν μπορεί να μείνει εγκλωβισμένος σε διπλές καταστάσεις για πολύ. Είναι από τα πιο αυθεντικά ζώδια του ζωδιακού μην το ξεχνάς αυτό. Ίσως φανεί σε κάποιους αρκετά σκληρός και χωρίς συναίσθημα τις στιγμές που χρειάζεται να βάλει τέλος στην προϋπάρχουσα σχέσση. Και σίγουρα θα βρεθούν κάποιοι που θα τον  κρίνουν  αυστηρά καθώς θα προχωρήσει γρήγορα παρακάτω ακόμα και αφήνοντας πίσω του συντρίμμια προκειμένου να γράψει με την ορμή που τον χαρακτηρίζει το νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Στην πραγματικότητα χρειάζεται να είναι ξεκάθαρος μέσα του με οποιοδήποτε κόστος.ΤΑΥΡΟΣ


Είναι πιστός. Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Θα αντισταθεί μέχρι εκεί που δεν παίρνει για να μην μπλέξει. Είναι και φιλήδονος όμως. Οπότε μην πέσεις κι από τα σύννεφα αν μάθεις ότι τελικά ένας υπεράνω υποψίας Ταύρος έχει  εξωσυζυγική σχέση. Αν συμβεί όμως τελικά αυτό, θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να εγκαταλείψει το ήδη υπάρχουν πλαίσιο του. Το σπίτι του, την οικογένειά του, την σύντροφο με την οποία έχει συνηθίσει να κοιμάται, να ξυπνάει, να τρώει, ακόμα και να βλέπει μαζί της... τηλεόραση. Άσε που κάθε σενάριο ανατροπής εκλαβάνεται από τον εγκέφαλο του Ταύρου ως απειλή που θα οδηγήσει σε οικονομική αιμορραγία για. Που να μπω σε έξοδα τώρα σκέφτεται κατά βάθος ένας Ταύρος.

Σε κάθε περίπτωση δεν του είναι εύκολο να διαχειριστεί μια απιστία και για αυτό θα στις περισσότερες περιπτώσεις θα την αποφύγει (εξαίρεση η Ταύροι που έχουν Αφροδίτη στον Δίδυμο) ενώ ακόμα πιο δύσκολο του είναι να προχωρήσει σε ανατροπές. Είναι πιο πιθανό να εγκαταλείψει κάπου στη μέση της ερωτικής ιστορίας που ξεκίνησε ακόμα κι αν ο έρωτας που ζει είναι δυνατός και παθιασμένος. 

 

Διάβασε επίσης τα 5 ζώδια ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

 

ΔΙΔΥΜΟΙ


Εύκολα θα εμπλακεί σε άλλη σχέση με άλλο πρόσωπο ή μάλλον άλλα πρόσωπα. Σίγουρα το ξέρεις αυτό.Γιατί είναι γνωστό ότι ο Δίδυμος επαναλαμβάνει τα... λάθη του ξανά και ξανά ενώ μια φορά ίσον καμία για τον Δίδυμο.Και Θα μπλέξει στις πιο περίπλοκες και επικίνδυνες καταστάσεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες κυρίως γιατί πιστεύει  ότι  όσο κι αν βρεθεί μπλεγμένος, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα καταφέρει να ξεμπλέξει τελικά. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις για τους Διδύμους είναι ότι όσο ανήσυχοι, ανώριμοι και ασταθείς είναι, τόσο φοβικοί μπορεί να είναι στο να γκρεμίσουν την μόνιμη σχέση τους ακόμα και  τους πιο μεγαλειώδεις έρωτες που συνήθως τους προκύπτουν εκεί που δεν το περιμένουν ή επιδιώκουν. Αυτό σημαίνει ότι αν εμπλακεί σε παράνομη σχέση και φτάσει στο σημείο που πρέπει να προχωρήσει σε ανατροπές είναι πολύ πιθανόν ακριβώς τότε να υποχωρήσει και να επιστρέψει στο σταθερό του πλαίσιο ακόμα κι αν η καρδιά , το μυαλό, το σώμα του ανήκει αλλού. Ποια είναι η εξαίρεση στον κανόνα; Να του τύχει ένα ζώδιο με δυναμικό και σταθερό χαρακτήρα που θα τον διεκδικήσει με σθένος και θα πάρει αποφάσεις για εκείνον. Η πίεση σε έναν Δίδυμο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να τον οδηγήσει τελικά στην ανατροπή και στο διαζύγιο που τόσο θέλει να αποφύγει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα πει όχι σε μια εξωσυζυγική σχέση αν πραγματικά θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο και του εξασφαλίσει το παραμύθι που όλη του τη ζωή περιμένει για να ζήσει. Και θα το ζήσει φυσικά αφήνοντας να αναδυθούν τα πιο έντονα συναισθήματα και πάθη. Οι δεσμοί του  όμως με το παρελθόν, τον σύζυγο και την οικογένεια είναι σχεδόν άρρηκτοι. Ενώ από τις άλλη είναι από τα οι ανασφάλειες δεν τον αφήνουν να αφεθεί σε ανεξέλεκτες καταστάσεις.  Πράγματα που σημαίνει ότι δεν διακυβεύει τίποτα για την ασφάλεια της οικογένειάς του. Εκτός αν προκύψει μια… εγκυμοσύνη οπότε τότε τα πράγματα αλλάζουν. Η προοπτική μιας νέας οικογένειας είναι πάντα δελεαστική για έναν Καρκίνο.  


ΛΕΩΝ

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Είναι πιθανό να απατήσει κι ας ανήκει στα ζώδια του σταθερού σταυρού. Ιδιαίτερα αν βρεθεί στο πέρασμά του ένα πρόσωπο που θα τον κάνει να νιώσει… βασιλιάς. Αδύνατον να αντισταθεί στον θρόνο που θα του προσφέρει. Για να κάνει όμως την ανατροπή, το νέο υποψήφιο ταίρι θα πρέπει να είναι σε όλα τα σημεία καλύτερο από το προηγούμενο. Η εικόνα είναι το παν για ένα Λιοντάρι. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Το καλό με τα λιοντάρια πάντως είναι ότι είναι εξαιρετικά large ακόμα και με αυτούς που αφήνουν πίσω τους. Ως εκ τούτου θα προχωρήσουν παρακάτω χωρίς να αφήσουν συντρίμμια πίσω τους. Θα βρουν τον τρόπο όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι. Οι πρώην σύντροφόι για τα λιοντάρια εξακολουθούν να είναι τιμώμενα πρόσωπα αφού ήταν άτομα που έχουν συνδεθεί μαζί τους. Εκτός αν τους έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα οπότε τότε η διαγραφή τους είναι βέβαιη. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣΚι εκεί που δεν του το έχεις καθόλου ότι είναι άπιστος, θα βρεθεί μπλεγμένος στις πιο περίπλοκες καταστάσεις αν και δεν αποκλείεται να διατηρήσει για πολύ καιρό παράλληλη κρυφή ζωή. Δύσκολο ωστόσο θα πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει τον γάμο του ακόμα κι αν δεν έχει παιδιά. Μάλλον τις περίπλοκες καταστάσεις θα εγκαταλείψει γιατί μην ξεχνάς πως ο Παρθένος είναι ζώδιο που πάνω από όλα ακούει την φωνή της λογική κι δευτερευόντως της καρδιάς. Οι παράλληλες σχέσεις του μπορεί να κρατήσουν αιώνες και η προοπτική να προχωρήσει σε ένα δεύτερο γάμο να μην έρθει ποτέ.ΖΥΓΟΣΘα απατήσει εύκολα και θα προχωρήσει παρακάτω ακόμα πιο εύκολα. Και τα καλά νέα ποια είναι; Θα τα κάνει όλα με τον πιο ανώδυνο τρόπο χωρίς να ταλαιπωρήσει σχεδόν κανένα γύρω του. Η δεύτερη ζωή του μπορεί να αποδειχθεί τόσο επιτυχημένη όσο η πρώτη. Γιατί θα στο πω κι αυτό. Ο Ζυγός είναι γεννημένος να έχει πάντα καλούς συντρόφους δίπλα του. Έτσι είναι πιθανό να εγκαταλείψει έναν φαινομενικά επιτυχημένο γάμο για να κάνει έναν άλλο φαινομενικά ακόμη επιτυχημένο γάμο.  Γιατί χρησιμοποιώ τη λέξη φαινομενικά; Γιατί το τι θέλει βαθιά μέσα του και με ποιον πραγματικά θα ήθελε να είναι δεν τον πολύ απασχολεί. Αρκεί να έχει έναν σύντροφό δίπλα του που να είναι άξιος να του διασφαλίσει την κοινωνική αποδοχή που τόσο λαχταρά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Φυσικά και θα δεν θα διστάσει να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα ή παθιασμένο σεξ σε οποιαδήποτε φάση της ζωή τους. Ακόμα και στα βαθιά γεράματα. Κι ο γάμος που ήδη έχει σίγουρα δεν αποτελεί εμπόδιο για αυτόν. Θα χωρίσει όμως για να προχωρήσει παρακάτω με τον νέο κατά κανόνα μεγάλο έρωτα (γιατί μόνο μεγάλους έρωτες ζούνε οι Σκορπιοί); Το πιθανότερο είναι ότι όχι. Δύσκολα θα πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει, και γιατί να το κάνει άλλωστε, αφού το παρασκήνιο γι’ αυτόν λειτουργεί σαν τη δεύτερή του φύση. Τρέμει εξάλλου τις αλλαγές περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Η αποφασιστικότητα και η γενναιότητα να προχωρήσει παρακάτω γκρεμίζοντας το υπάρχον πλαίσιο λείπει από τον Σκορπιό και ας θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά ζώδια του ζωδιακού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣΘα παντρευτεί, θα χωρίσει, θα ξαναπαντρευτεί, θα ξαναχωρίσει. Τα καλά νέα είναι ότι το πιθανότερο είναι ότι θα έχει ήδη χωρίσει πριν προχωρήσει σε νέο αισθηματικό κεφάλαιο στη ζωή του. Δεν μπορεί να κρύβεται ούτε να καταπιέζεται εξάλλου. Τίποτα δεν σταματά έναν Τοξότη να προχωρήσει σε νέα κεφάλαια στη ζωή του. Και αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι ότι θέλει να απαλλαχτεί γρήγορα από οτιδήποτε περιορίζει την ελευθερία του. Θα έχει όμως μακροημέρευση ο δεύτερος ή τρίτο γάμος του; Φαντάζομαι ότι την μαντεύεις την απάντηση με βάση τις παραπάνω αναλύσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΌσο και αν φαίνεται περίεργο, ο σοβαρός και απόλυτα συνεπής στις οικογενειακές του υποχρεώσεις, Αιγόκερως θα ενδώσει τελικά στη μεγάλη πρόκληση ενός συγκλονιστικού έρωτα που συνήθως περιλαμβάνει απογειωτικό σεξ (ένας από τα λίγα πράγματα που κάνει τον Αιγόκερω που θέλει να πατά τα πόδια του γερά στη γη να πετάει στα ουράνια).Παρότι δεν του είναι καθόλου εύκολο να εγκαταλείψει το ασφαλές και προνομιούχο πλαίσιο που έχει φτύσει αίμα για να χτίσει και διασφαλίσει, τελικά θα το κάνει. Με πόνο ψυχής αλλά θα το κάνει. Με τύψεις και ενοχές αλλά θα το κάνει. Με καθυστερήσεις και αργοπορίες αλλά θα το κάνει. Το θέμα είναι αν θα αντέξει να περιμένει ο άλλος ιδιαίτερα αν ανήκει σε ένα από τα ανυπόμονα ζώδια όπως οι Δίδυμοι και οι Κριοί. Όσο για το project δεύτερος γάμος; Θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε πιο επιτυχημένος από τον πρώτο. Ο μόνος τρόπος για να κατευνάσει μέσα του ο Αιγόκερως την απογοήτευση για την αποτυχία του πρώτου. ΥΔΡΟΧΟΟΣΣε ένα ιδανικό κόσμο δεν θα υπήρχαν όρια στις σχέσεις των ανθρώπων και ο γάμος θα ήταν κάτι ξεπερασμένο. Φυσικά και θα απατήσει ιδιαίτερα αν κάνει την αρχή και μάλιστα κατά επανάληψη αναζητώντας τις πολυπόθητες ανάσες ελευθερίας για να ξεφύγει από όλα όσα θεωρεί ότι τον καταπιέζουν στο γάμο. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν εγκαταλείπει εύκολα τη σταθερή του σχέση ακόμα κι αν βρει τον μεγάλο έρωτα. Είναι αυτά τα παράδοξα κι ανεξήγητα του Υδροχόου που οδηγούν τις περισσότερες φορές σε αδιέξοδα. Τι άλλο χρειάζεται να ξέρεις; Η πίεση που μπορεί να του ασκήσει το πρόσωπο που τον διεκδικεί μόνο αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να φέρει οδηγώντας τον Υδροχόο πιο γρήγορα στην έξοδο. Ωστόσο αν προχωρήσει τελικά σε δεύτερο γάμο θα τον υποστηρίξει με όλο του το είναι έχοντας διδαχτεί από τα λάθη του πρώτου φροντίζοντας να δομήσει το πιο φιλευλεύθερο πλαίσιο που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί!


ΙΧΘΥΣΤο πιθανότερο είναι ότι θα ζήσει τον δεύτερο γάμο στα όνειρά του παρά στην αληθινή ζωή. Ακόμα κι αν τελικά εμπλακεί σε άλλη σχέση, θα είναι δύσκολο να απεγκλωβιστεί από τα θέματα που τον κρατούν μπερδεμένο συναισθηματικά με πρόσωπα και καταστάσεις.

Στα ερωτικά δεν θα διστάσει καθόλου να ακολουθήσει την καρδιά του, βάζοντας στην άκρη τη λογική προχωρώντς στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Ότι βρέξει ας κατεβάσει, ότι ήθελε προκύψει είναι η φιλοσοφία του μοιρολατρικού Ιχθύ που θα προχωρήσει παρακάτω τελικά άλλα περισσότερο ως έρμαιο της ιστορίας στην οποία έμπλεξε κι όχι αυτοβούλως. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να φύγει από έναν κακό σύντροφό για να βρεθεί με έναν χειρότερο. Ευτυχώς που η τύχη συνήθως είναι με το μέρος του. 

 

Διάβασε ακόμα: Ποια είναι τα 3 πιο ελκυστικά ζώδια σύμφωνα με έρευνα

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!

Σχετικά άρθρα