ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Καινούργιου για Πλεύρη & Σιακαβάρα: “Aυτό δεν είναι και πολύ φυσιολογικό"

Όσα είπε η παρουσιάστρια
02.11.2023
1
'

Τη σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη και  της Τζόρτζιας Σιακαβάρα σχολίασε το πρωί της Πέμπτης η Κωνσταντίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”. Η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν θα ήθελε να είναι με έναν άνδρα τόσο μεγαλύτερο από εκείνη και πως αυτό δεν της φαίνεται φυσιολογικό.   

«Τέτοια επιλογή δεν θα την ήθελα με συγχωρείς. Γενικώς ο καθένας στη ζωή του κάνει ό,τι θέλει, είναι δικαίωμά του και η διαφορά ηλικίας και όλα. Εγώ δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο τόσο μεγαλύτερό μου. Με συγχωρείτε, δεν ξέρω αν θα πέσουν να με φάνε με αυτό που λέω τώρα οι ηθικολόγοι. Δεν θα μπορούσα να ήμουν με έναν άνθρωπο 50 χρόνια μεγαλύτερο.

Συγγνώμη που το λέω. Έλα τώρα, θα μιλήσουμε ειλικρινά; Αν ο πατέρας μου χώριζε με τη μητέρα μου και μου έφερνε μια κοπέλα 30 χρόνια μικρότερη, θα αντιδρούσα πολύ άσχημα. Σαράντα χρόνια διαφορά είναι φυσιολογικό; Εγώ έχω το πρόβλημα; Εγώ το έχω! Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του αλλά αυτό δεν είναι και πολύ φυσιολογικό. Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό κάποιος να τα φτιάχνει με έναν 40 και 50 χρόνια μεγαλύτερο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Αγαπημένο